Lodgatan 14

Hamnen , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

156 m²

Hyra

Tillträde

Efter överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

156 kvm oisolerat lager med möjlighet till utomhusyta i Östra Hamnen!

Mindre oisolerat lager på bra strategisk plats i Östra Hamnen. Här finns stor port in till lagret, högt i tak. Parkering finns på fastigheten. Utanför finns även möjlighet till uppställningsyta. Kontakta oss för visning!

Östra Hamnen är historisk ett industriområde där det länge har funnits företag och tung industri av olika slag. Det innebär bland annat att infrastrukturen är anpassad efter tung industriverksamhet. Stadsdelen ligger i endast 2 kilometer ifrån centrala Malmö och lätt access ut till motorvägarna.
 

FABRIKEN är ett kluster av mindre tillverkande och producerande företag som finns på Lodgatan 14 i Malmö hamn. Visionen är att skapa en verksamhetsmiljö med aktörer inom hållbar teknik, återvinning och småskalig tillverkning, med utgångspunkt att bevara det gamla och fylla det med nytt innehåll. Tanken med FABRIKEN är att erbjuda mindre lokaler med tillhörande kontor på flexibla avtal för företag som är i början av sin tillväxt. Vi samlar kreativa och framåtdrivande företag som vill utvecklas och trivs att göra detta tillsammans.”

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Ytor

  • Total yta:

    156 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kundparkering
Parkering
WC

Ekonomi

Tillträde:

Efter överenskommelse

Omgivning

Företag i närheten:

IPS Malmö AB, STS Sydhamnens Trailer Service, Acerinox Scandinavia AB.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter

Vägbeskrivning:

E6:an, E22:an, Inre - och Yttre ringvägen.

Lodgatan 14

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner