Väderkvarnsgatan 18

Höganäs-Fålhagen-Centrum , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

165 - 688 m²

Hyra

2 500 /m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Här finns möjlighet att hyra en lokal i markplan nära Vaksala torg, Resecentrum och affärshuset Kvarnen.

Här finns möjlighet att hyra en lokal i markplan nära Vaksala torg, Resecentrum och affärshuset Kvarnen. Lokalen om 688 kvm erbjuder idag en rumsindelad planlösning med välkomnande entré och mycket trevliga personalytor. Det finns flera entréer som ger möjlighet att dela av ytan från ca 165 kvm. Lokalerna passar perfekt som kontor, butik eller showroom. Läget är mycket bra nära bra service vid affärshuset Kvarnen med Ica, Systembolaget, Apotek och flera lunchrestauranger. Det finns också trevlig torghandel med frukt och grönt på Vaksalatorg. Kommunikationen är enkel då Resecentrum ligger ca 5 minuters promenad från kontoret som erbjuder både buss - och tågkommunikationer. En perfekt lokal med ett bra läge som erbjuder flexibilitet för flera olika verksamheter! Kontakta mäklaren för information och visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 165 688 2 500

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2500

Utförande

Planlösning:

Kontor om totalt 688 kvm har en huvudentré från gatan som leder inte till en öppen yta med plats för reception och väntrum. Härifrån är det åt höger fyra kontorsrum som vetter ut mot Väderkvarnsgatan och i hörnet av lokalen ett större konferensrum. Vidare in i lokalen finn ytterligare fem kontorsrum. I denna del finns också en toalett. Från receptionen finns även ingång till ett skrivar- och kopieringsrum samt ytterligare tre kontorsrum. Till vänster från receptionen finns ytterligare sex kontorsrum samt två toaletter och personalrum med köksdel och ett generöst utrymme för matbord och loungedel. Här finns också ett vilorum/telefonrum och arkiv/förråd samt städutrymme. Kontoret har två entréer från innergården via föreningens två trapphus samt en från framsidan. Detta ger en flexibilitet till flera verksamheter då ytan kan delas från ca 165kvm.

Omgivning

Företag i närheten:

Här erbjuds god service då affärshuset Kvarnen ligger rakt över gatan med Ica, Apotek, Systembolaget, samt flera butiker och lunchrestauranger. Till Uppsalas gågatan är det 5-10 minuters promenad. Ett bra läge med god service runt husknuten.

Kommunikationer

Härifrån är det bra kommunikationer med bussar som trafikerar Väderkvarnsgatan med hållplats utanför samt från Vaksala torg. Det är endast några minuters promenad till Resecentrum som är navet för Uppsalas tåg- och busskommunikationer. Det är även nära till de större påfarter till E4:an och det övriga större vägarna kring Uppsala.
Väderkvarnsgatan 18