Sofiedalsvägen 1

Oxie , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 500 - 10 000 m²

Hyra

Enligt överenskommelse

Tillträde

Q3 2023

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Sofiedalsvägen 1, Malmö - 3 minuter från E6/E20/E22

Välkommen till Oxie Företagspark!

Nu har vi möjlighet att erbjuda anpassade lokaler för lager, lättindustri och proffsbutik som passar perfekt för er verksamhet. Här introducerar vi stolt tre noggrant utvalda tomter i Malmö, strategiskt positionerade med direkt tillgång till betydelsefulla knutpunkter såsom Lockarp, Fosie industriområde, Malmös yttre ringväg samt vägarna som binder samman Danmark och Skåne.

Varför välja Oxie Företagspark:

  • Individuell Anpassning: Genom att etablera er verksamhet i en nyproducerad fastighet som skräddarsys efter era exakta önskemål kan vi förverkliga er vision. Oavsett om det rör sig om fastighetsdesign, ytskikt eller tekniska specifikationer, så arbetar vi för att göra det möjligt.

  • Obegränsad potential: Starta från grunden och forma er etablering precis som ni önskar. Vårt hängivna team samarbetar med er för att skapa en arbetsmiljö som motsvarar era unika behov och önskemål.

  • Flexibla alternativ: Med ytor som sträcker sig från 1 000 till 9 350 m² LOA kan vi erbjuda lokaler i varierande storlekar som anpassas efter era specifika behov.

  • Strategisk placering: Med en snabb 3-minuters bilresa till E6, E20 och E22 erbjuder vi sömlösa logistiklösningar och smidig åtkomst till såväl nationell som internationell transport.

  • Optimala Kommunikationsmöjligheter: Malmö Centralstation nås på endast 13 minuter, och både Malmö Hamn och Öresundsbron ligger endast 14 minuter bort. Tillsammans med närheten till viktig infrastruktur som Sturup flygplats (19 minuter bort) skapar vi en omgivning som främjar smidiga affärsresor och distributionslösningar.

Vi ser fram emot att tillsammans diskutera ert lokalbehov för att säkerställa en framgångsrik etablering. För mer information och för att boka ett första möte, vänligen kontakta oss.

Övrig information

Övrigt:

Med hjälp av solpaneler optimeras fastighetens energiförbrukning för att minimera driftkostnader och miljöpåverkan.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 1 500 5 000
Industri & verkstad 1 500 5 000

Ytbeskrivning

Skräddarsytt, nyckelfärdigt och långsiktigt. Vi utformar fastigheten tillsammans med hyresgästen för att uppfylla specifika verksamhetskrav.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Kundparkering
Lastkaj
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Q3 2023

Hyresinformation:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Oxie Trädgårdshallen 3, Oxie Trädgårdshallen 5, Oxie Trädgårdshallen 6.

Byggår:

2023

Teknisk information

Takhöjd:

10 m

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via:

E6/E20/E22

Ventilation:

FTX

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Företag i närheten:

Lockarp Fosie industriområde Elisedals företagsområde

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsmöjligheter finns

Vägbeskrivning:

3 minuter från Yttre ringvägen (E6/E20/E22).

Sofiedalsvägen 1