Grännäs industriområde 1

Grännäs industriområde , Valdemarsvik
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

5 110 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Övrigt

Stor industrilokal om ca 5000kvm för Industri/lager/logistik/kontor ca 5 minuter från E22 i Valdemarsvik

Fastigheten består av en större industriyta med tillhörande kontor och personalutrymmen.

Industridelen är ca 4320 kvm stor och är idag inredd för trähustillverkning med vändbord och traverser. El och tryckluft i taket samt med 5m i takhöjd passar lokalen bra för produktion och lager eller liknande. Lokalen har flera större portar och betonggolv så det finns förutsättningar för trucktransporter och effektiv materialhantering. I direkt anslutning ligger kontor och personalytor så som lunchrum och omklädningsrum med WC och dusch. På fastigheten finns dessutom gott om uppställningsytor samt två kallager /tält på ca 430 respektive 360 kvm.

Fastigheten är delvis inhägnad med staket och låsbar grind och är strategiskt placerat med snabb access till E22:an, Avstånd: - Valdemarsvik centrum: 3 min - Norrköping: 45 min – Västervik 50 min - Linköping 60 min – Oskarshamn 90 min - Jönköping: 135 min - Stockholm: 160 min.

 

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Industri & verkstad 4 320
Lager & logistik 790

Bekvämligheter

Dusch
Kök/pentry
Lastport
Parkering
Verkstad
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående. Enligt överenskommelse

Utförande

Planlösning:

Fastigheten består av en större industriyta med tillhörande kontor och personalutrymmen. Industridelen är ca 4320 kvm stor och är idag inredd för trähustillverkning med vändbord och traverser. El och tryckluft i taket samt med 5m i takhöjd passar lokalen bra för produktion och lager eller liknande. Lokalen har flera större portar och betonggolv så det finns förutsättningar för trucktransporter och effektiv materialhantering. I direkt anslutning ligger kontor och personalytor så som lunchrum och omklädningsrum med WC och dusch. På fastigheten finns dessutom gott om uppställningsytor samt två kallager /tält på ca 430 respektive 360 kvm.

Teknisk information

Takhöjd:

5 m

Grännäs industriområde 1