Sofierogatan 3B

GÖTEBORG
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 644 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
Välkommen till en fantastisk möjlighet mitt i hjärtat av Göteborg. Denna kontorslokal om 1644 kvm är en dröm för företag som värdesätter både funktionalitet och design. Här får du inte bara en kontorsyta – du får en inspirerande arbetsmiljö som kollegorna kommer att trivas i. Med en smart planlösning som kombinerar cellkontor med öppet kontorslandskap och flertalet konferens och mötesrum i olika storlekar. Lokalen är fördelat på två våningsplan med intertrappa som förbinder ytorna, hiss finns så klart också till båda våningarna i trapphuset. I princip all yta är ljus i och med lokalens alla fönster på båda sidor samt att lokalen ligger högst upp i fastigheten. Därmed ingår även en privat takterrass på högsta våningen med utsikt över Liseberg och Gothia towers.

Ytor

  • Total yta:

    1644 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Ett antal parkeringar finns att förhyra intill fastigheten, det finns dessutom ett större parkeringshus bara några meter bort med möjlighet till parkering.

Närservice:

Du finner matbutiker, restauranger och butiker i området. Nöjesparken Liseberg ligger i nära anslutning och det stora hotellet Gothia Towers ligger endast några minuters promenad bort.

Kommunikationer

Det korta avståndet till Korsvägen ger möjlighet till goda kommunikationer med buss, spårvagnar och pendeltåg. Korsvägen är en knytpunkt för stora delar av Göteborgs kommunikation.
Sofierogatan 3B

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder