Apelgatan 3

Salabacke , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

135 m²

Hyra

826 kr/m²/år. Utgår ej

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Källarlokal i Salabacke

I dessa lokaler har du som hyresgäst nära till Brantingstorg. Här hittar du mysiga konditorier, populära restauranger, apotek och livsmedelsbutiker. I anslutning till torget finns också skolor, bibliotek och annan närservice . Dessa lokaler ligger i ett mycket lugnt och barnvänligt bostadsområde, ett mycket bra läge för er som vill jobba ostört men ändå ha nära till Uppsala Centrum och närservice. Salabacke är ett av Uppsalas äldsta bostadsområden. Intill ligger vackra Byggmästarparken och inte långt ifrån ligger även Källparken som är en av Uppsalas större parkområden. Busstationer finns på flera platser runt om lokalen och man tar sig snabbt och smidigt till Centralstationen och Stora Torget. Fina cykelbanor finns även i alla riktningar.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 135 826

Ekonomi

Pris/överlåtelseavgift:

111 119 kr

Prisinformation:

Högstbjudande

Utgångshyra kr/m2/år:

826

Hyresinformation:

Utgår ej

Utförande

Planlösning:

Källarlokal om 134,5 m2. I lokalen finns två mindre kontorsrum, en större samlingsal med tillhörande pentry och toalett.’.

Omgivning

Omgivning/natur:

Dessa lokaler ligger i mycket lugnt och barnvänligt bostadsområde. ett mycket bra läge för er som vill jobba ostört men ändå ha nära till Uppsala Centrum och närservice. Salabacke är ett av Uppsalas äldsta bostadsområden. Intill ligger vackra Byggmästarparken och inte långt ifrån ligger även Källparken som är en av Uppsalas största parker.

Företag i närheten:

I dessa lokaler har du som hyresgäst nära till Brantingstorg. Här hittar du mysiga konditorier, populära restauranger, apotek och livsmedelsbutiker. I anslutning till torget finns också skolor, bibliotek och annan närservice .

Kommunikationer

Bussstationer finns på flera platser runt om lokalen och man tar sig snabbt och smidigt till Centralstationen och Stora Torget. Fina cykelbanor finns även i alla riktningar.
Apelgatan 3