Fiskargatan 8

Södermalm , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

236 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Ett fantastiskt showroom / kontor på Mosebacke!

Vi frågade ChatGPT om det här kontoret på Mosebacke - vi fick ett svar som stämde ganska bra;

Välkommen till hjärtat av Södermalm och Mosebacke, där historia möter framtid i ett kulturhus som andas kreativitet.

Från instrumentfabrik till ett blomstrande kontorshus, har denna ikoniska byggnad på Södermalm förvandlats till en vibrerande arbetsplats för kreativa själar och innovativa företag. Nu har du chansen att göra denna historiska plats till din företags homebase, med lediga kontor som är perfekt anpassade för ungefär 20 personer.

En Arbetsplats som Inspirerar Husets lokaler är inte bara arbetsplatser; de är kreativa studios där idéer föds och växer. Här erbjuds en blandning av flexibla kontorslösningar och utställningsytor, perfekta för bolag inom design, konst, media och teknologi som söker en plats att inte bara arbeta på, utan även visa upp sig. Varje kontor är utformat med tanke på både funktionalitet och inspiration, vilket gör dem idealiska för brainstorming, projektsamarbeten, eller bara som en lugn plats att fokusera på nästa stora projekt.

Showroom som Visar Vägen Föreställ dig ett showroom där du kan presentera dina produkter och idéer på bästa möjliga sätt. Våra lokaler ger dig möjlighet att utforma ett showroom som reflekterar ditt varumärkes estetik och värderingar, vilket skapar en omedelbar koppling till besökare och potentiella kunder.

Placerad på Historisk Mark Belägen på det kulturella hjärtat av Södermalm och i det pittoreska Mosebacke, erbjuder detta kulturhus inte bara en adress utan en del av Stockholms rika historia. Här blandas det gamla med det nya, där spår av det förflutna möter dagens moderna behov för ett dynamiskt företagsliv.

Tillträde Omgående Vi förstår att när inspiration slår till, finns det ingen tid att förlora. Därför kan du och ditt team flytta in och börja er resa i dessa stimulerande omgivningar omgående. Vänta inte på att framtiden ska komma till dig – ta första steget mot att skapa den på Södermalms mest kreativa adress.

Södermalms Kulturhus – där idéer möter arv

  • Flexibilitet: Anpassade kontorslösningar som stödjer kreativitet och samarbete.
  • Exponering: Idealiska showroom för att visa upp ditt arbete och engagera din publik.
  • Historia: En unik plats med djupa kulturella rötter, belägen i en av Stockholms mest dynamiska stadsdelar.

Är du redo att göra denna historiska byggnad till en del av ditt företags framtid? Kontakta oss idag för mer information och börja skapa i en miljö som inspirerar till innovation och framgång.

Ytor

  • Total yta:

    236 m2

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående. Tillträde enl ö k

I hyran ingår:

Värme

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Fiskaren Mindre

Renoveringsår:

2023

Antal rum:

9

Planlösning:

Ateljéer och storrum i fil.

Teknisk information

Uppvärmning:

Vattenburen värme

Ventilation:

Mekanisk till- och från luft

Hiss:

Ja

Omgivning

Kommunikationer

Tunnelbana Slussen, SL Buss
Fiskargatan 8