Rönnowsgatan 10

Centrum Helsingborg , Helsingborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 492 m²

Hyra

1 700 kr/m²/år. Lokalen hyrs ut i andra hand, men kan även hyras direkt av hyresvärd. Bra hyra kan erbjudas. Kontakta mäklaren för mera information.

Tillträde

Enligt ök, kan ske omgående.

Beskrivning

  • Kontor

Bra lokaler med gott om parkering. Gångavstånd till centralstation. Öppen, flexibel planlösning med bra takhöjd, ljusinsläpp och havsutsikt.

Hyr som en eller två bra lokaler med gångavstånd till centralstation, gott om parkering och med havsutsikt.


Lokalen på plan 3 är mer öppen och flexibel med bra takhöjd och stora ljusinsläpp från de gamla fönstren i fabriken.


Lokalen på plan 4 har även den öppen planlösning, men är lite mer indelad och avgränsad med konferensrum och har dessutom i tillägg ett stort teknikrum med extra kyla och säkerhet.
Båda lokalerna har snabbdiskande industridiskmaskiner.


Finns tillgängligt för omgående access och tillträde eller enligt ök. Kontakta gärna mäklaren för mer detaljer och visning.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 2 492 1 700

Ytbeskrivning

Två bra lokaler med gångavstånd till centralstation och med havsutsikt. Lokalen på plan 3 är på ca 1100 kvm, med lite mer öppen och flexibel lösning med bra takhöjd och stora ljusinsläpp från de gamla fönstren i fabriken. Lokalen på plan 4 är på 1300 kvm. Även den har öppen planlösning, men är lite mer indelad och avgränsad med konferensrum och har dessutom i tillägg ett stort teknikrum med extra kyla och säkerhet. Båda lokalerna har snabbdiskande industridiskmaskiner. Kontakta gärna mäklaren för mer detaljer och visning.

Ekonomi

Tillträde:

Enligt ök, kan ske omgående.

Prisinformation:

Bra hyra kan erbjudas. Kontakta mäklaren för mera information.

Utgångshyra kr/m2/år:

1700

Hyresinformation:

Lokalen hyrs ut i andra hand, men kan även hyras direkt av hyresvärd. Bra hyra kan erbjudas. Kontakta mäklaren för mera information.

Utförande

Planlösning:

Två fina, ljusa lokaler med öppen, flexibel kontorslösning och bra anpassat med mötesrum och sociala ytor. Ytorna är utformade så de är helt självstående så de kan hyras var för sig eller tillsammans.

Rönnowsgatan 10