Allmänningsvägen 65

Stäket , Järfälla
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

311 m²

Hyra

1 250 kr/m²/år

Tillträde

2024-06-01

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Övrigt

Nyproducerade industrilokaler i populärt område med goda möjligheter till lokalanpassning i nära anslutning till både E4 och E18.

Nyproducerade lokaler med inriktning på goda logistikmöjligheter och god lagerkapacitet uthyres i Järfälla bara ett stenkast från E18 och E4. 

I fastigheten finns olika typer av lokaler.

Lokalerna passar bra till verksamheter som exempelvis Bilhallar, Logistikcenter, Grossistverksamhet, Verkstad, plåtslageri eller liknande. En lokal är dessutom godkänd för restaurangverksamhet.

Längst väg 267 i norra Stockholm ligger fastigheten mitt i Stäket industriområde, med endast ett par kilometer till både E4 och E18.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Industri & verkstad 117
Övrigt 77
Kontor 117

Ytbeskrivning

Nyproducerad industrikassett med totalt 311kvm fördelat över 3 plan. Stor bilport med hela 4.5m takhöjd finns. tre parkeringsplatser framför lokalen ingår. Översta plan kan lokalanpassas och kan med fördel användas som kontor.

Bekvämligheter

Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Kundparkering
Lastport
Parkering
Skyltläge
Verkstad
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

2024-06-01. Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

1250

I hyran ingår:

Skatt

Utförande

Byggår:

2023

Planlösning:

Nyproducerade lokaler med inriktning på goda logistikmöjligheter och god lagerkapacitet uthyres i Järfälla bara ett stenkast från E18 och E4. I fastigheten finns olika typer av lokaler. Lokalerna passar bra till verksamheter som exempelvis Bilhallar, Logistikcenter, Grossistverksamhet, Verkstad, plåtslageri eller liknande. En lokal är dessutom godkänd för restaurangverksamhet.

Teknisk information

Takhöjd:

7 m

Omgivning

Vägbeskrivning:

Längst väg 267 i norra Stockholm ligger fastigheten mitt i Stäket industriområde, med endast ett par kilometer till både E4 och E18.

Allmänningsvägen 65