Energivägen 5

Brunna , Kungsängen
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 800 m²

Hyra

Tillträde

Q1 2024

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Funktionell lager-/lättindustribyggnad med inhägnade uppställnings-/rangerytor i lättillgängligt läge i Brunna Logistikpark.

En funktionell logistik-/lättindustribyggnad som är anpassad för lagerverksamhet, alternativt lättare produktion. Fastigheten är belägen ett lättillgängligt läge längs med E18 i attraktiva Brunna Logistikpark.

Uthyrningsobjektet utgörs av hela fastigheten som byggnaden är belägen inom vilket inkluderar fastighetens samtliga uppställnings-, ranger och utomhusytor. Hela fastigheten är inhängnad bortsett från ett tiotal parkeringsytor på byggnadens framsida som vetter mot Energivägen.

Lagerytan om cirka 2 200 kvm är belägen i markplan med inlastning via två markportar, där den ena är belägen på baksidan och den andra på framsidan. Den invändiga takhöjden i lagret är cirka 6 meter.

Kontors-/personalutrymmena är belägna i två plan med huvudentré från baksidan.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 2 200
Kontor 600

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Kök/pentry
Kundparkering
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Serverrum
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Q1 2024

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Upplands-Bro Viby 19:16

Byggår:

1981

Planlösning:

Större öppen lageryta i markplan som nås via två markportar, en på baksidan och en på framsidan. Kontors-/personalutrymmen i två plan med huvudentré på baksidan av byggnaden. I anslutning till lagerytan finns mindre utrymmen anpassade för verkstad, packning, förråd etc. På framsidan av byggnaden finns ett tiotal parkeringsplatser och på baksidan av byggnaden i anslutningen till en av markportarna finns det en inhägnad uppställnings-/rangeryta samt ytterligare parkeringsplatser.

Teknisk information

Takhöjd:

6 m

Lokalen kan nås via:

Två markportar

Omgivning

Vägbeskrivning:

E18, avfart trafikplats 150, Brunna

Energivägen 5