Föreningsgatan 217

Öster , Landskrona
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

8 - 50 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Företagshus, kontorshotell och Coworkingspace med kreativa miljöer i historisk byggnad.

Här hittar du såväl möjligheter att hyra eget avskilt kontorsrum i storlekar omkring 10 m2 som en skrivbordsplats i vårt luftiga Coworkingspace. Oavsett vad du väljer har du bland annat tillgång till att konstnadfritt hyra konferens- samt mötesrum, snabbt internet, skrivare och gott kaffe.
Linc Hybrid är beläget i nyrenoverade lokaler i det anrika Weibullsholmhuset. Byggnaden har totalrenoverats med hög respekt för fastighetens historia och är idag anpassad för det moderna företagandet, nära till både centrala Landskrona och på bekvämt promenadavstånd från tågstationen.
Här samsas etablerade och nystartade företag från alla möjliga branscher. Det ger en dynamisk mix med goda möjligheter för synergieffekter, spännande möten och affärsmöjligheter. Det finns generösa gemensamma ytor för umgänge, samtal, och nya möten som du delar med andra företag. Linc Hybrid drivs av Landskrona stad och har som övergripande mål att bidra till tillväxt i Landskrona och dess region. 

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 8 50

Bekvämligheter

Besöksparkering
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Lasthiss
Mötesrum
Parkering
WC
RWC

Ekonomi

Tillträde:

Omgående

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Stor parkeringsplats finns i anslutning till byggnaden. Möjlighet att hyra långtidsparkering (ca 200 SEK/månad) såväl som korttids (ca 6 SEK/timme).

Närservice:

10-15 minuters promenad från restauranger i stadskärnan. Ca fem minuters promenad från stor mataffär, mindre än 5 minuters promenad till närlivs.

Kommunikationer

Gångavstånd från tågstation samt bussar
Föreningsgatan 217