Gamla Uppsalagatan 61 E

Kvarngärdet , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

78 m²

Hyra

1 892 /m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Två hyreslediga lokaler i markplan med bra synligt läge i huset Bersån på Kapellgärdet!

Här erbjuds en lokal i huset Bersån i Kapellgärdet i Uppsala. Lokalen har ett mycket bra och synligt läge i markplan med stora fönster och entréer ut mot gatan där det är mycket folk i rörelse. Projektet Bersån har fokus på hållbarhet, kvalitet och design och är ett mycket modernt hus med 98 hyresrätter från 1-4 rok samt lokalerna i markplan. Läget är mycket bra med närhet till bra service vid Heidenstamstorg, och även service i form av minilivs, pizzeria, frisör i närheten samt goda kommunikationer med busshållplats precis utanför och gång- och cykelvägar in till centrum och de yttre områdena runt omkring. Tycho Hedéns väg ligger precis intill och leder till de större vägarna kring Uppsala. För mer information kontakta mäklaren!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 78 1 800

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1892

Utförande

Byggår:

2023

Planlösning:

Lokal 5001 om 78 kvm är en hörnlokal med flera stora fönster i två väderstreck och två entréer, en på långsidan och en på gaveln. Det är en öppen planlösning med ett avskilt rum med pentry och ingång till en RWC med dusch.

Omgivning

Omgivning/natur:

Kvarngärdet byggdes tidigt 60-tal och var då Europas första låghusbebyggelse i stadsmiljö- Området har en majoritet av låghus som ger en stadsmässig karaktär. Det är promenadavstånd till Uppsala centrum och stadsbussar trafikerar området som tar dig till centrum på några minuter. I området har du närhet till butiker, gym, frisörer, idrottsplatser och grönområden som allt finns på gångavstånd.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med busshållplats med flera avgångar i timmen, goda gång- och cykelvägar till centrum och de yttre områdena samt nära Tycho Hedéns väg som tar dig till de större vägarna kring Uppsala på några minuter.
Gamla Uppsalagatan 61 E