Drivhjulsvägen 26

Västberga , HÄGERSTEN
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

352 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Upplev arbetsglädje i ett modernt och trivsamt möblerat kontor!

Välkommen till denna fina lokal i Västberga! I lokalen möts du av nya och fina ytskikt. Väggarna är målade i olika varma toner. Större delen av lokalen är möblerad vilket gör att ni kan få en snabbare inflytt. Den resterande ytan i bakkant av lokalen är omöblerad och erbjuder er möjligheten att vara med och påverka resterande materialval / ytskikt. Kontakta oss gärna för att boka en visning!

Övrig information

Övrigt:

Kontorsfastighet i Västberga industriområde.

Ytor

  • Total yta:

    352 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Våningsplan:

5

Planlösning:

Möjlighet finns att påverka önskad planlösning, om ni föredrar ett mer öppet kontorslandskap.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i Västberga Industriområde som till största delen består av kontors- och industrifastigheter. Fastigheten är belägen nära Essingeleden / E4:an och Södra länken.

Närservice:

Västberga Handelsplats med sitt butiksutbud samt ett flertal restauranger finns i området.

Kommunikationer

Med bil tar du dig lätt till Essingeleden / E4:an och påfarten till Södra länken. Buss 143 mellan Liljeholmen - Högdalen, stannar vid Drivhjulsvägen. Buss 165 stannar på Västberga gårdsväg och går mellan Liljeholmen- Farsta Centrum. 12 min promenadavstånd till Midsommarkransens T-banestation.
Drivhjulsvägen 26

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum