Industrivägen 12

Sandviken , Sandviken
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

25 - 1 400 m²

Hyra

600 kr/m²/år. Bashyra. Vårkampanj vid bindning på minst 1 år.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Övrigt

VÅRKAMPANJ 600kr per m2 på flexibla kontorslokaler i Sandviken. Anpassningsbara ytor, närhet till restauranger och gott om parkering. Pris: 600kr/kvm

JUST NU VÅRKAMPANJ!

Välkommen till våra flexibla kontorslokaler i Sandviken! 

Letar du efter en perfekt plats för din verksamhet? Vi erbjuder flexibla ytor mellan 25-1400 kvm som kan anpassas efter dina behov. Våra omöblerade lokaler ger dig friheten att skapa en arbetsmiljö som passar just dig. Med ett gemensamt kök och WC-utrymmen kan du njuta av bekvämligheter i harmoni med andra företag.

En av våra största fördelar är det generösa utbudet av parkeringsplatser för uthyrning. Vi vet att tillgänglighet är viktigt för dig och dina medarbetare. Med närhet till motorvägen och enkel åtkomst till och från fastigheten blir det en smidig resa varje dag. Dessutom befinner du dig bara ett stenkast från centrala Sandviken, där du kan njuta av en rad restauranger och bekvämligheter.

Våra moderna kontorslokaler är utformade för att passa dina behov. Med flexibla ytor kan du anpassa kontoret efter din verksamhet, oavsett om du behöver en mindre plats för din start-up eller ett större utrymme för ditt växande företag. Vi är här för att hjälpa dig skapa en produktiv och inspirerande arbetsmiljö.

Just nu har vi en fantastisk vårkampanj! Om du binder dig på ettårskontrakt får du det fantastiska priset 600kr/kvm/år i kallhyra. 

Kom och upptäck våra kontorslokaler i Sandviken idag och se själv vilka möjligheter som väntar dig. Kontakta oss nu för att boka en visning och låt oss vara din partner för framgång!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 25 1 400 850

Ytbeskrivning

Moderna kontorsytor som är anpassningsbara till önskad storlek. Gemensamt kök samt WC på varje våningsplan med diskmaskin samt flertal micros. Hyresgästanpassningar kan genomföras efter behov vid längre kontrakt. Gott om parkeringsplatser finns att hyra till låg kostnad.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lastkaj
Mötesrum
Parkering
Reception
Serverrum
Skyltläge
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

600

Hyresinformation:

Bashyra. Vårkampanj vid bindning på minst 1 år.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Svarvaren 12

Renoveringsår:

2010

Planlösning:

Moderna kontorslokaler fördelade på två våningar. Korridor med kontor, gemensamt kök samt WC på båda våningarna. Ytorna är anpassningsbara.

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

FTX

Hiss:

Ja

Omgivning

Företag i närheten:

I närliggande fastigheter på samma gata ligger Happy Homes samt Opus Bilprovning.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser finns det gott om till uthyrning.

Skyltläge:

Fasaden går att skylta med bygglov.

Kommunikationer

Fastigheten har en busstation endast ca 500 meter ifrån. Att ta sig med bil till fastigheten är smidigt då motorväg finns i närheten.
Industrivägen 12