Hållnäsgatan 18

Librobäck , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

350 m²

Hyra

1 092 /m²/år kallhyra, moms och fastighetsskatt tillkommer.

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Industrilokal i Librobäck

Nu finns möjligheten att förhyra denna industrilokal i Librobäck. Lokalen är ca 350 kvm uppdelat i två plan. Industriytorna är utrustade med tre industriportar och oljeavskiljare. Intill lokalerna finns uppställningsytor om ca 1000 kvm och p-platser tillgängligt.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Industri & verkstad 350 1 092

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1092

Hyresinformation:

kallhyra, moms och fastighetsskatt tillkommer.

Utförande

Planlösning:

Industrilokal i två plan med industriytor i markplan och tillhörande lunchrum och omklädningsrum. Lokalerna bjuder på hela 3 industriportar och är utrustade med tvättränna/oljeavskiljare. På andra våningsplanet finns det tre ljusa och väl tilltagna kontorsrum. De kan även fungera som mötesrum med tanke på storleken. Det finns även en personaltoalett och ett mindre förråd/arkivrum på övre plan. Ytorna är fördelade enligt följande: Plan 1: 80 kvm omklädnad och lunchrum. 190 kvm lager och garage. Plan 2: 80 kvm kontor.

Omgivning

Omgivning/natur:

Librobäck är en stadsdel i nordvästra Uppsala. I söder gränsar stadsdelen mot Luthagen , framför allt längs Dalabanan mot Sala och Borlänge. Den södra delen av Librobäck (söder om Bärbyleden) kallas även Börjetull. Librobäck är främst ett område för hantverk och lättare industri men viss handel finns också i området, bl.a. två byggvaruhus. Området ligger endast 3-4 km från Uppsala centrum.

Företag i närheten:

Mindre lunchrestaurang finn i området samt en lite större i södra delen av området. Även närhet till Nelins livsmedelshall samt Mimmi Ekholms plats med bra utbud av bl.a. butiker, restauranger och café.

Kommunikationer

Stadsbussar trafikerar Librobäck, dock inte just Libro ringväg så det är ett antal hundra meter till närmaste busshållplats. Med bil tar du dig snabbt ut på Bärbyleden som har access till alla större vägar runt Uppsala inkl. E4:an. Det finns även bra och trevliga cykelvägar in till Uppsala centrum, till viss del utmed Fyrisån
Hållnäsgatan 18