Vendelsövägen 26

Tyresö , Tyresö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

188 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal vid Trollbäcken Centrum, Tyresö - Perfekt för din verksamhet!

Vi kan nu erbjuda en fantastisk kontorslokal på Vendelsövägen 26, belägen vid Trollbäcken Centrum i Tyresö. Detta område är en idealisk plats för företag som söker en perfekt balans mellan närhet till stadslivet och en lugn arbetsmiljö.

Lokalen erbjuder 230 kvm på plan 2, med möjlighet att dela av den i två separata enheter för att passa just dina behov. Oavsett om du driver ett växande företag eller behöver utrymme för att expandera, så kan denna flexibla lösning anpassas efter dina krav. Denna kontorslokal är även utrustad med hiss och parkeringsplatser.

En av de många fördelarna med denna kontorslokal är närheten till Trollbäcken Centrum. Här hittar du ett brett utbud av butiker, restauranger och serviceinrättningar, vilket gör det enkelt för dig och dina anställda att ta del av bekvämligheter under arbetsdagen. Med närhet till kollektivtrafik och enkel tillgång till huvudvägar blir pendlingen smidig för alla.

Lokalen är utrustad med 9 rymliga kontor som ger tillräckligt med utrymme för ditt team att arbeta i en produktiv och inspirerande miljö. Här finns även ett välutrustat pentry för bekväm matlagning och lunchpauser, samt WC-faciliteter för ökad bekvämlighet.

Missa inte chansen att säkra denna attraktiva kontorslokal.

Kontakta oss idag för mer information eller boka en visning!

 

 

Ytor

  • Total yta:

    188 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Parkering
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående

Utförande

Våningsplan:

2 av 2

Antal rum:

11

Planlösning:

Lokalen har en blandad planlösning med stora öppna ytor samt även mindre kontorsrum.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Bil och kollektivtrafik.

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Upplev den perfekta kombinationen av bekvämlighet och naturskönhet vid Trollbäcken Centrum! Med närhet till ett brett utbud av butiker, restauranger och serviceinrättningar, samtidigt som du omges av vacker natur och grönska, är detta område en drömdestination för både företag och invånare.

Företag i närheten:

Trollbäckens Trafikskola, Tibias Medicinska Fotvård, Restaurang Selverado, Camillas Blommor, Trollbäckens Tobak och Alléplans Pizzeria.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns goda parkeringsmöjligheter.

Närservice:

Hemköp, ICA supermarket och Trollbäckens Centrum ligger precis bredvid lokalen.

Vägbeskrivning:

Lokalen ligger inom promenadavstånd till Trollbäcken Centrum.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med busshållplatsen Trollbäckens Centrum precis utanför fastigheten.
Vendelsövägen 26

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner