Drivhjulsvägen 26

Västberga , HÄGERSTEN
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

168 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Modern lokal i två etage med omkädningsrum och lagerdel.

Välkommen till detta charmiga kontor belägen på markplan med egen entré! Lokalen har fint ljusinsläpp och nya ytskickt. Kontorets planlösning består av öppen arbetsyta, kontorsum, lagrerdel, omklädningsrum och bastu. Parkering för både bil och cyklar finns att tillgå i fastigheten. Välkommen på visning!

Övrig information

Övrigt:

Kontorsfastighet i Västberga industriområde.

Ytor

  • Total yta:

    168 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Våningsplan:

5

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i Västberga Industriområde som till största delen består av kontors- och industrifastigheter. Fastigheten är belägen nära Essingeleden / E4:an och Södra länken.

Närservice:

Västberga Handelsplats med sitt butiksutbud samt ett flertal restauranger finns i området.

Kommunikationer

Med bil tar du dig lätt till Essingeleden / E4:an och påfarten till Södra länken. Buss 143 mellan Liljeholmen - Högdalen, stannar vid Drivhjulsvägen. Buss 165 stannar på Västberga gårdsväg och går mellan Liljeholmen- Farsta Centrum. 12 min promenadavstånd till Midsommarkransens T-banestation.
Drivhjulsvägen 26

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum