Garverigatan 75228

Librobäck , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 500 - 4 000 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Var med och påverka dina framtida verksamhetslokaler!

Välkommen till Garverigatan. Det har nu blivit dags att utveckla fastigheten Husbyborg 19:1 som ligger längs med den vältrafikerade leden 272. Här kan du som hyresgäst själv vara med och skapa era nya verksamhetslokaler med ytor upp till ca 4000 kvm. Detta är ett läge som passar de aktörer som vill ha ett synligt läge för exempelvis handel eller logistik i markplan och moderna högkvalitativa kontorsvåningar. Fastighetsägaren är lyhörd och kan även tänka sig att bygga lokaler med lastkaj.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 1 500 4 000

Utförande

Byggår:

2023

Planlösning:

Bestäms i samråd med fastighetsägare.

Omgivning

Omgivning/natur:

Librobäck är en stadsdel i nordvästra Uppsala. I söder gränsar stadsdelen mot Luthagen , framför allt längs Dalabanan mot Sala och Borlänge. Den södra delen av Librobäck (söder om Bärbyleden) kallas även Börjetull. Librobäck är främst ett område för hantverk och lättare industri men viss handel finns också i området, bl.a. två byggvaruhus. Området ligger endast 3-4 km från Uppsala centrum.

Företag i närheten:

Mindre lunchrestaurang finn i området samt en lite större i södra delen av området. Även närhet till Nelins livsmedelshall samt Mimmi Ekholms plats med bra utbud av bl.a. butiker, restauranger och café.

Kommunikationer

Stadsbussar trafikerar Librobäck, dock inte just Libro ringväg så det är ett antal hundra meter till närmaste busshållplats. Med bil tar du dig snabbt ut på Bärbyleden som har access till alla större vägar runt Uppsala inkl. E4:an. Det finns även bra och trevliga cykelvägar in till Uppsala centrum, till viss del utmed Fyrisån
Garverigatan 75228