Ekeby Bruk 6e

Ekeby Bruk , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

285 - 795 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Flexibla lokaler i Ekeby Bruk

Välkommen till Ekeby Bruk 6E - Denna imponerande lokaluthyrning erbjuder en flexibla lager och butiksytor i markplan med tillhörande kontor på övervåningen. Lokalerna är delbara och fastighetsägaren är lyhörd gällande en eventuell uppdelning. Sammanfattningsvis erbjuder denna lokaluthyrning på Ekeby Bruk 6E en imponerande yta på 500 kvadratmeter i markplan med butik, lager och ett rymligt kontor på ca 198 kvadratmeter. Med sin attraktiva plats, flexibilitet och möjlighet till skräddarsydda lösningar är denna lokal det optimala valet för ditt företag. Missa inte chansen att skapa en framgångsrik verksamhet i denna imponerande och funktionella lokal!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 285 795

Utförande

Planlösning:

Lokalen bjuder på en välkomnande entré i markplan med generös takhöjd. Intill ankomsthallen finns möjlighet att förhyra ytterligare ytor passande för butik och lagerhållning. Dessa ytor kan uppgå till totalt 512 kvm. I dagsläget är ankomsthallen ca 59 kvm med tillhörande toalett och butiksdelen på 198 kvm med tillhörande lager om ca 80 kvm. På övervåningen har man placerat ett representabelt kontor med stora fönsterpartier vilket ger ett härligt ljusinsläpp i kontorets främre del sett till gatan. I lokalens mörkare delar finns gemensamhetsytor, konferensrum och pentry.

Omgivning

Omgivning/natur:

Ekeby Bruk är ett industriområde endast 2 kilometer från centrala Uppsala med ett stort utbud av företag och verksamheter vilket skapar en miljö av samverkan och ger synergieffekter.

Företag i närheten:

I området finns diverse service i form av restauranger och närlivs etc.

Kommunikationer

Stadsbussarna trafikerar området mellan Uppsala Centralstation och Ekeby Bruk. Fina cykelvägar som tar dig till city på mindre än 10 minuter.
Ekeby Bruk 6e