Klarabergsviadukten 90

CBD , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

180 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Välkommen till Klara Strand på Klarabergsviadukten 90. En fastighet som är belägen i ett fantastiskt affärsområde i Stockholm CBD!

Nu kan vi erbjuda ett modernt kontor om 180 kvm på bottenplan precis intill T-centralen och ett stankast från Kungsholmen. Lokalerna har en flexibel planlösning och en öppen planlösning och vi har möjlighet att anpassa kontoret efter era önskemål Fastigheten har ett fantastiskt serviceutbud med bl.a resturanger, konferens och ett nyrenoverat exklusivt gym. 

Kontorsfastigheterna består av sex huskroppar, med sex våningar kontor samt garage. Den totala kontorsytan är cirka 34 000 kvadratmeter.

Klara Strand är en unik arbets- och mötesplats i den mest centrala delen av Stockholm, ett stenkast från Stockholms Centralstation.
Här erbjuder vi moderna och flexibla kontorslokaler utrustade med den senaste tekniken.
Ett stort utbud av kommunikationer, restauranger och shopping finns på nära gångavstånd.
Närhet till natur och till vattnet vid Karlbergskanalen och Riddarfjärden är en perfekt miljö för den som vill promenera eller ta en joggingrunda på lunchen.

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten är miljöcertifierad med Bream In Use - Very Good.

Ytor

  • Total yta:

    180 m2

Bekvämligheter

Biltvätt
Cykelrum
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (varm)
Gym
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lastkaj
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Restaurang
Skyltläge
Telefonbås
Terrass
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Blekholmen 1

Byggår:

1994

Planlösning:

Kontoren på Klarabergsviadukten har en balans mellan rymliga kontorslandskap, mötesrum av varierande storlek och sociala ytor med möjligheter till samarbete och gemensamma arbeteten. Kontoret är flexibla och kan anpassas specifikt efter era önskemål.

Energiklass:

Bream In Use - Very Good

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Mekanisk till- och från luft

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Hyresgäster i fastigheten har tillgång till garage via Blekholmsgatan 7

Närservice:

Intill huvudentrén på Klarabergsviadukten 90 har vi två restauranger, som under sommarhalvåret även har uteservering. Masque Tapas erbjuder lunch, goda tapasrätter och här har du även möjlighet att sitta ner en stund efter arbetsdagens slut och ta en AW. Den populära kedjan Oh Poké hittar du även här.

Kommunikationer

Bättre kommunikationer finns inte i hela Sverige! Strax utanför entrédörrarna ligger Stockholms Central med fjärrtåg, pendeltåg, tunnelbana och Arlanda Express, som tar dig till Arlanda på 20 minuter. Cityterminalen med flygbussar både till Arlanda och Bromma ligger också på gångavstånd. Med bil når du lätt huvudvägarna till och från Stockholm via Klarastrandsleden. Det finns gott om parkeringsplatser i huset. Klara Strands sjönära läge gör att det till och med är möjligt att ta båten till kontoret.
Klarabergsviadukten 90