Bryggavägen 110

Ekerö , Ekerö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

14 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Modernt, fräscht och möblerat kontorsrum om 14 kvm. Perfekt för det mindre företaget som vill ha trevliga och yteffektiva lokaler att jobba i.

Ett mycket bra tillfälle att hyra ett trevligt kontorsrum i en modern och fräsch kontorsfastighet i trevliga Ekebyhov Business Center. Kontorsrummet är möblerat med höj/sänkbart skrivbord, en hylla, besöksstol och besöksbord. - Bra ventilation och kyld tilluft. - Trevliga ekparkettgolv. - Fiberanslutning 2 Mbit ingår (går få snabbare mot avgift). - Tillgång till mötesrum samt kök med matplats. - Möjlighet till modern och effektiv IP-telefonilösning (offereras separat). Månadshyra 5 650:- exkl. moms. Kontraktslängd 12 månader eller längre. Passar perfekt för dig som önskar representativa och yteffektiva lokaler här på Ekerö. Välkommen att kontakta mig för mer information och/eller en personlig visning av lokalen!

Ytor

  • Total yta:

    14 m2

Utförande

Byggår:

2012

Våningsplan:

1

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Trevliga omgivningar; nära till Jungfrusundsåsens rekreationsområde med fina löp/skidspår, slalombacke, bikepark etc.

Närservice:

Det mesta i form av service, restauranger, butiker, apotek, banker etc. finns i närliggande Ekerö Centrum.

Kommunikationer

SL-buss trafikerar området.
Bryggavägen 110

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

Riggvägen 8

178 51 Ekerö

www.kwpa.se

Fler annonser från Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA