Lagervägen 4

Arlöv , ARLÖV
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

135 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal med närhet till motorvägarna om 135 kvm

Kontoret om totalt 135 kvm består av 6 stycken separata kontorsrum samt ett konferensrum. Lokalen ligger på ett smidigt läge för företag som behöver närhet till motorvägarna.

Ytor

  • Total yta:

    135 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen ligger i Arlövs Industriby och omringas av hög företagsamhet i varierande branscher. Här finns även bostäder, bred service på Burlöv Center och kringliggande handelsplats.

Närservice:

I närheten ligger shoppingcentret Burlöv Center som erbjuder stort utbud av shopping, service, livsmedel, gym, lunchrestauranger och kommer i framtiden expanderas med bostäder, kontor och mer handel.

Vägbeskrivning:

Se Google maps.

Kommunikationer

Optimalt logistikläge med avfart till E22:an, E6:an och Västkustvägen inom 2 min. Närmsta kollektivtrafik är tågstationen Burlöv station en kort promenad bort eller busshållplats på Lundavägen som går till Lund och Malmö.
Lagervägen 4

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor