Fålhagsleden 53

Fålhagen , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

100 - 398 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Ett mycket trevligt kontor med strategiskt läge!

Söker ditt företag ett kontor med kontorslandskap eller showroom? Eller söker ditt företag en kontorsgemenskap tillsammans med andra företag för bra nätverkande? Här finner du ett mycket trevligt och flexibelt kontor som erbjuder flera möjligheter med ett mycket bra och strategiskt läge nära till såväl Resecentrum som till påfarten till E-4:an. Kontoret har en total yta om 398 kvm med en väldigt inbjudande planlösning med stora kontorsytor/landskap med flera fönster samt en stor samlingsyta i mitten av lokalen. Hela kontoret är mycket fräscht med ljusa ytskikt och ett fräscht kök längst in i lokalen. Här finns också en separat ingång för inlastning och leveranser. Kontakta mäklaren för mer information och visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 100 398

Utförande

Planlösning:

Kontoret om 398 kvm har en välkomnande entré till en stor samlingsyta med plats för ett stort bord eller flera bord eller sittgrupper samt kapprum och två toaletter. Kring samlingsytan finns flera stora öppna kontor/kontorslandskap med plats för många arbetsplatser. Längre in i lokalen finns ett kök med bra arbetsytor, spris och mikrovågsugn, kyl och frys. Här finns också ett rum för tex skrivare och kopiering. I denna del finns också en ingång för leverans och inlastning. Kontoret går att hyras i sin helhet eller också att delas med flera företag med gemensamhetsytor med köket, toaletter, skrivarrum och samlinsytan i mitten.

Omgivning

Företag i närheten:

Det finns bra service i närheten med COOP, Sushi och restaurang i Fålhagen några minuter bort samt bra service i Boländerna, Fyrislund och Årsta centrum samt Gränbystaden som är 5-10 minuter med bil bort.

Kommunikationer

Härifrån är det nära påfarten till E4:an och de övriga stora vägarna kring Uppsala. Det finns mycket bra gång- och cykelvägar in till centrum, Boländerna, Fyrislund och övriga yttre områden. Bussar trafikerar även Fålhagsleden med hållplats strax utanför byggnaden.
Fålhagsleden 53