Sankt Olofsgatan 1A

centrum , Falköping
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

473 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Restaurang & café
  • Övrigt

Få din verksamhet att blomstra i Falköping centrum - Uthyrningsbar lokal tillgänglig nu!

Välkommen till det pulserande hjärtat av Falköping! Nu har du möjlighet att förlägga din verksamhet i vårt fantastiska uthyrningsbara kontor i Falköping centrum. Med en perfekt belägenhet och moderna faciliteter är detta det idealiska kontoret för dig som strävar efter framgång.

Översikt:

  • Plats: Falköping centrum, en livlig och växande stad med rik historia.
  • Storlek: Rymligt kontor, perfekt för små till medelstora företag.
  • Flexibilitet: Anpassningsbara utrymmen för att passa dina behov och företagets tillväxt.
  • Tillgänglighet: Lättillgängligt med närhet till kollektivtrafik och parkeringsmöjligheter.

Varför välja vårt kontor i Falköping centrum?

  1. Central placering: Falköping centrum är en levande och dynamisk plats som lockar både invånare och besökare. Genom att etablera din verksamhet här kommer du att dra nytta av den ökade synligheten och närheten till potentiella kunder och samarbetspartners.

  2. Professionellt intryck: Detta kontor utstrålar professionalism och skapar en positiv första intryck för dina kunder. Med moderna faciliteter och stilren inredning får du en arbetsmiljö som speglar kvaliteten och ambitionerna hos ditt företag.

  3. Flexibilitet och anpassningsbarhet: Vi förstår att företagets behov förändras över tiden. Vårt kontor erbjuder flexibla utrymmen som kan anpassas efter din verksamhets utveckling. Oavsett om du behöver fler arbetsstationer eller mötesrum, kan vi skräddarsy lösningar som passar just dig.

  4. Effektivitet och produktivitet: Med moderna faciliteter och höghastighetsinternet kommer du att ha de verktyg du behöver för att arbeta effektivt och nå dina mål. Vårt kontor är utformat för att främja produktivitet och samarbete, vilket skapar en stimulerande arbetsmiljö för dig och dina kollegor.

  5. Praktiska bekvämligheter: Vi har tagit hand om detaljerna för att göra din arbetsdag smidig och bekväm. Med närhet till kollektivtrafik, parkeringsmöjligheter och närliggande restauranger och affärer finns allt du behöver inom räckhåll.

Missa inte chansen att etablera din verksamhet i Falköping centrum. Kontakta oss idag för att boka en visning av vårt uthyrningsbara kontor och upptäck hur det kan bli ditt företags framgångsrika bas i hjärtat av staden. Skapa din framtid här!

Ytor

  • Total yta:

    473 m2

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående.

I hyran ingår:

Värme

Sankt Olofsgatan 1A