Första Långgatan 25

Centrum , Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

100 - 450 m²

Hyra

Tillträde

Q3 - 2025

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Restaurang & café

Nyproducerade lokaler på Masthuggskajen 100 - 450 m²

Nu finns möjligheten att hyra nyproducerade lokaler på Masthuggskajen i centrala Göteborg. Totalt finns det möjlighet att hyra hela ytan om 450 m men det går även att dela upp ytan i mindre enheter om ca 100 m . Ytorna fungerar till butik eller restaurang och har en idealisk placering i markplan utmed gång-/parkstråket genom det nybyggda området. Spårvagnshållplatsen Masthuggstorget ligger bara ett stenkast ifrån. Masthuggskajen är ett av Göteborgs mest eftertraktade områden för företagare och entreprenörer. Det är en populär destination för turister och lokalbefolkning, vilket ger din verksamhet stor exponering och möjlighet att attrahera nya kunder. Med närhet till hamnen och det livliga gångstråket finns det alltid mycket att se och göra här. Det stora utrymmet ger dig möjlighet att anpassa lokalen efter dina behov och skapa en unik och inbjudande atmosfär för dina kunder. Du kan enkelt inreda lokalen med möbler, hyllor och annan utrustning för att skapa den perfekta miljön för din verksamhet. Eftersom lokalen är på markplan är det enkelt att komma in och ut, vilket gör det enkelt för dina kunder att besöka din verksamhet. Dessutom har lokalen stora höga fönster som ger massor av naturligt ljus, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Detta gör det enkelt för dig att visa upp dina produkter eller tjänster och locka till dig fler kunder. Lokalen kommer vara fullt tillgänglighetsanpassad och är också utrustad med moderna faciliteter, bland annat Framtidens Bredband som finns i alla våra lokaler. Du som är hyresgäst har tillgång till ett öppet bredbandsnät, vilket ger dig möjlighet att beställa bredbandstjänster upp till 1000 Mbit/sek och ett bredare utbud av tjänster inom tv, telefoni och internet. En av de stora fördelarna med Framtidens Bredband är att du själv kan välja mellan olika tjänsteleverantörer. Några av dem erbjuder både bredbandstelefoni och internet, medan vissa är specialiserade på en tjänst. Aktuell information om hur du beställer tjänster finner du på framtidensbredband.se. Detta är en fantastisk möjlighet för dig att starta din verksamhet på en idealisk plats i en av Göteborgs mest populära stadsdelar. Lokalen är välutrustad och har allt du behöver för att komma igång direkt. Tillträde är beräknat att kunna ske under hösten 2025.

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten ägs av Bostads AB Poseidon och lokalerna hyrs ut av GöteborgsLokaler. Båda bolagen ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen. GöteborgsLokaler äger och förvaltar 160 000 kvadratmeter lokaler för vilka bolaget ansvarar för uthyrning, tekniska förvaltning och utveckling av fastigheten. I dessa fastigheter är samtliga ytor lokaler. Bolaget externförvaltar ytterligare 240 000 kvadratmeter med annan fastighetsägare. För externförvaltade fastigheter ansvarar GöteborgsLokaler för uthyrning av lokaler, avtalsfrågor, centrumutveckling och för hyresadministration, medan fastighetsägaren ansvarar för den tekniska förvaltningen och underhåll. Sammanlagt omfattar GöteborgsLokalers fastighetsförvaltning 400 000 kvadratmeter kommersiella ytor, vilket gör oss till en av Göteborgs största kommersiella fastighetsförvaltare.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 100 450

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Kök/pentry
Skyltfönster
WC

Ekonomi

Tillträde:

Q3 - 2025

Omgivning

Omgivning/natur:

Just nu byggs det för fullt vid Masthuggskajen i centrala Göteborg. Området som bebyggs ligger mellan Långgatorna, Järntorget och Hamnen. Nu kommer en central del av staden närmre vattnet. Det byggs en ny halvö ut i älven som kommer få ett nytt kajstråk. I denna nya stadsdel kommer det bli både bostäder och kommersiella lokaler. Läs mer om allt som händer och områdets utveckling på masthuggskajen.se.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Aktuell information om trafiken i och runt Göteborg, samt parkering och tillstånd hittar du på goteborg.se. Göteborgs Stads Parkering AB förvaltar ca 125 000 bilplatser i Göteborgs kommun. Av dem kan du hyra en fast bilplats eller dekal/tillstånd läs mer på parkeringgoteborg.se

Kommunikationer

Bra kollektiva förbindelser. För tidtabeller och reseplanering i Göteborgsområdet läs mer på vasttrafik.se och trafiken.nu.
Första Långgatan 25