Uggelsta 109

Uggelsta , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

360 m²

Hyra

1 100 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Lagerlokal i Uggelsta!

Nu finns möjlighet att bedriva verksamhet i Uggelsta. Lokalen är belägen mellan industriområdet Librobäck och Bälinge på jordbruksmarken Åkerby-Uggelsta. Lokalen är utrustad med fina materialval och erbjuder ett generöst ljusinsläpp med fönster i alla riktningar. Lokalen kommer att vara utrustad med port och oljeavskiljare samt utrymmen för personal.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 360 1 100

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1100

Utförande

Planlösning:

Ljus lager/industrilokaler om 360 kvm. Lokalen är utrustad med 4,5m höga klass1 portar samt golvvärme och oljeavskiljare. Fönster finns i alla väderstreck vilket ger ett generöst ljusinsläpp. Ytor för WC och personalutrymmen så som omklädningsrum, kontor eller pentry finns att tillgå i lokalen.

Omgivning

Omgivning/natur:

Uggelsta 109 ligger strax utanför Uppsala men endast 7 minuter till Librobäck. Trivs du i tysta, lantliga miljöer med närhet till åkermark och grönska så är detta rätt plats för ditt företag.

Företag i närheten:

Du som hyresgäst har 7 minuter till handelsplatsen Librobäck som gått från ett renodlat industriområde till en blandad stadsdel med handel, fritid och det mesta inom närservice.

Vägbeskrivning:

För att komma till Uggelsta 109 följer man Börjegatan norrut från trafikplats Husbyborg där Börjegatan möter väg 272. Från trafikled 55 av- och påfarter tar det ca 7 minuter till lokalerna.

Kommunikationer

Buss 844 tar dig utan byten till Centralstationen och stannar på väg 272 som går parallellt med fastigheten.
Uggelsta 109