Norra Skeppsbron 7

Alderholmen , GÄVLE
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

150 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Charmig lokal i Magasinsområdet

Nu kan du hyra en charmig lokal på N. Skeppsbron 7. Lokalen som mäter 150 m2 består idag av 4-5 rum men planlösningen kan anpassas efter önskemål. Här har du närhet till både hälsocentral, livsmedelsbutik, restaurang mm. Centralstationen ligger endast 400 meter bort.

Övrig information

Övrigt:

Byggår 1929. Fastigheten har en byggnad. Byggnaden inrymmer kontor och kontorshotell.

Ytor

  • Total yta:

    150 m2

Utförande

Våningsplan:

2

Omgivning

Omgivning/natur:

Alderholmen är ett gammalt hamnområde i centrala Gävle som är under spännande utveckling. Här är efterfråga på framför allt kontor stor och vi utvecklar för flera moderna mötesplatser. Stadsdelen har fina promenadstråk och närhet till såväl centrum som nya Gävle Strand, med bekvämt gångavstånd till butiker, kaféer, restauranger, hotell och ett rikt kulturutbud i Gävles stadskärna. Gångavstånd till tågstation och busshållplats (ca 100 m).

Närservice:

I Gävle finns ett brett serviceutbud och du har nära till allt. Här finns allt från kultur, restauranger, caféer, butiker samt livsmedelsbutiker till sjukhus och vårdinrättningar. Det finns också universitet, gymnasium och grund- och förskola samt anläggningar för sport och aktiviteter.

Kommunikationer

Staden har ett attraktivt, geografiskt läge med närhet till Arlanda flygplats och Stockholm. Här möts också två Europavägar (E4 och E16), tre järnvägar och sjöfarten med Gävle Hamn - hjärtat för import och export på ostkusten. Från torget är det cirka 100 meter till tågstation och busstation. Avstånd till Arlanda flygplats är cirka 13 mil. Gävle - Arlanda tar 60 min med snabbtåg. Navet för stadsbussarnas trafik ligger i omedelbar närhet. Det finns även många lättillgängliga gång- och cykelvägar.
Norra Skeppsbron 7

Om Diös Fastigheter AB

Diös är fastighetsbolaget som satsar fullt ut på norra Sverige. Med en unik position i 10 tillväxtstäder skapar bolaget hållbar tillväxt genom kommersiell fastighetsutveckling. Erbjudandet handlar om kommersiella lokaler, i första hand kontor, i rätt läge för rätt hyresgäst, i rätt fastighet, kvarter och stadsdel. Med stadsutveckling som strategi strävar Diös efter att skapa Sveriges mest inspirerande städer.

Diös Fastigheter AB

Norra Kungsgatan 1

803 20 GÄVLE

www.dios.se

Fler annonser från Diös Fastigheter AB