Gamla Brogatan 26, 4 tr

City , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

165 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Fantastisk utsikt över takåsarna

Välkommen till denna trevliga fastighet på Gamla Brogatan 26. Vi kan erbjuda en kontorsyta om 165 kvm belägen högst upp i huset. Otrolig utsikt över takåsarna. Hiss finns hela vägen upp i lokalen, vilket ger en premiumkänsla. Lokalen är nyligen fräscht renoverad med till exempel en helt ny WC med dusch. Moderna ytskikt, utan att göra avkall på den fina karaktären som huset har ifrån förra sekelskiftet. Högt i tak och luftig känsla. Ett större konferensrum samt tre mindre mötesrum/kontor. Läget på Gamla Brogatan är en oas mitt i stan -perfekt för det lite mindre kontoret! Knappt fem minuters promenad till både Arlanda Express och Centralstationen. Dessutom tillgång till en rofylld innergård med planteringar, fina sittplatser och grillplats. Cykelrum erbjuds även i huset. Välkommen för visning!

Ytor

  • Total yta:

    165 m2

Bekvämligheter

Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Mötesrum
Telefonbås
WC
Varuhiss

Ekonomi

Tillträde:

Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Skotten 8

Våningsplan:

4

Planlösning:

Modern öppen planlösning.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Service och restauranger finns alldeles utanför porten. Gamla Brogatan är en härlig gågata med stort utbud av mysiga butiker och restauranger. Sommartid är det sittplatser och planteringar här och på vintern pyntas med julbelysningar. Nära till Hötorget och Haymarket. Trots det otroliga utbudet har denna fastighet ett lugnt läge - optimalt för kontorsverksamhet.

Kommunikationer

Avstånd till flygbuss 5 minuter, pendeltåg 5 minuter, spårvagn 10 minuter, tunnelbana 2 minuter, tågstation 5 minuter och busshållplats 3 minuter.
Gamla Brogatan 26, 4 tr