Palmbladsgatan 7

Fyrislund , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

264 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Lagerlokal med tillhörande kontor och personalutrymmen i Fyrislund!

Här erbjuds en lagerlokal med port och generös takhöjd om ca 4,10 m samt tillhörande kontor och personalytor. Direkt innanför entrén finns en trappa upp till kontorsdelen med bra personalytor med pentry, omklädningsrum med WC och dusch samt ett kontor med flera kontorsplatser. Palmbladsgatan 7 har ett bra läge nära påfarterna till de större vägarna kring Uppsala samt även nära mycket god service i Fyrislund och Boländerna. På 5-10 minuter med bil nås även hela Gränbystaden med ett generöst utbud av alla service du kan tänka dig! För mer information och visning, kontakta mäklaren!

Ytor

  • Total yta:

    264 m2

Utförande

Planlösning:

Lokalen om 264 kvm har 132 kvm i markplan och 132 kvm på övre plan. Det är entre med port till en öppen lageryta. Trappa upp till övre plan där du möts av ett pentry och en stor sällskapsyta. Här finns en WC samt ingår till ett omklädningsrum med ytterligare en WC med dusch. Bredvid omklädningsrummet finns ett kontor med plats för ca 4 kontorsplatser. Lokalen är genomgående fräsch med stora fönsterpartier som ger ett rikligt ljusinsläpp. Det finns även en dörr ut i en korridor där samtliga fack har dörr till i byggnaden med en trappa ner vid sidan av byggnaden.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fyrislund är en stadsdel i östra Uppsala, till större delen ett industri- och butiksområde. Fyrislund ligger på östra sidan om södra delen av Tycho Hedéns väg genom Uppsala, och avgränsas av den stora rondellen vid en motorväg mot Stockholm. I väster finns butiker och småindustrier. I öster ligger Allianshallen, en stor sporthall enbart för innebandy. I söder, vid länsväg 282, ligger Fyrislunds brandstation och Viktoria övningsfält och konferenscenter

Företag i närheten:

Det finns tillgång till god service med butiker och flera lunchrestauranger i både Fyrislund och Boländerna samt mycket nära Årsta centrum och Gränbystaden som erbjuder mycket god service.

Kommunikationer

Härifrån är det goda kommunikationer både med Uppsala buss, närheten till södra påfarten samt mycket fina gång- och cykelvägen in till Uppsala centrum, Gränbystaden och Boländerna.
Palmbladsgatan 7