Stationsgatan 12

Uppsala , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

847 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Hyr kontor och få kontor på köpet.

Centralt beläget kontor om ca 847 kvm med tillgång till unik service och gemensamma ytor. Här sitter du och dina medarbetare med Uppsala "on display" och erbjuds hållbara och moderna lokaler. I horisonten ligger Domkyran, Uppsala Slott och Carolina Redeviva. På byggnadens tak ligger en av Uppsalas största takterrasser där du kan ta en kaffe i solen eller varför inte ha ett möte under bar himmel. I huset finns gemensamma ytor i Bonnier Fastigheter Business Center samt omklädningsrum och cykelförråd. Detta är ett kontorshus med optimala förutsättningar för en smidig och enkel vardag för dig och dina kollegor. Bonnier Fastigheter Business Center erbjuder service i form av bemannad reception, gemensamma mötesrum, telefon-/samtalsrum samt större konferenslokaler. Här erbjuds du trivsamma loungeytor där det finns möjlighet att bjuda in till möten med kollegor eller kunder. Vår personal bjuder på kaffe och te och service anpassas efter varje hyresgästs enskilda behov och önskemål. Som hyresgäst hos oss har du tillgång till samtliga våra business center i både Stockholm och Uppsala. Nyligen etablerades Wilmas Café i huset och erbjuder frukost, enklare luncher samt kaffe och fika. De ordnar även med catering till events eller andra speciella tillfällen. Centralhuset är ett BREAAM In-use certifierat hus med betyget Very Good och här lägger vi stort fokus på hållbarhet och återvinning vid anpassning av lokalerna. Välkommen till Centralhuset!

Ytor

  • Total yta:

    847 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Fålhagen 70:1

Byggår:

2012

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Uppsala erbjuder det mesta i form av gallerior, butiker, caféer och restauranger. Staden har också ett levande kulturliv med Uppsala Stadsteater, Uppsala Konsert och Kongress (UKK) och Domkyrkan som några av de mest besökta platserna. Uppsala är en utmärkt promenad- och cykelstad och utnämndes 2018 till Sveriges bästa cykelstad av Cykelfrämjandet. Staden är också berömd för sina många grönområden inte minst utmed Fyrisån. Parker som Botaniska trädgården, Linné trädgården, Stadsparken och Fordeparken ligger i nära anknytning till Centralhuset.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns i vårt intilliggande parkeringshus.

Kommunikationer

Med tanke på Centralhusets läge vid Uppsala tågstation är det svårt att hitta ett bättre pendlarläge än detta. Bussar, flygbussar samt tåg till både Arlanda (20 min) och Stockholm (30 min) innebär stora fördelar för pendlaren. För den som tar sig med bil tar man sig snabbt ut till E4:ans påfart. I området finns dessutom flera parkeringsgarage. Fastighetens centrala placering gör att man heller inte behöver gå långt för att hitta all tänkbar service.
Stationsgatan 12