Svärdvägen 29

Danderyd , Danderyd
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

340 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Arbetsmiljö i toppklass: Härlig utsikt och fint kontor högt upp i huset!

Välkommen till denna lokal som är i mycket bra skick med en härlig utsikt. Kontoret är rumsindelat, vilket ger möjlighet till separata arbetsområden och här finns ett större mötesrum för tolv personer. Beläget på en återvändsgata har detta kontor en fridfull och ostörd arbetsmiljö. Här har ni som hyresgäst närhet till hotell för eventuella besökare. I närhet ligger även restauranger samt kontorshotell som erbjuder konferensmöjligheter. Mörby Centrum som ligger med gångavstånd, erbjuder också ett stort utbud av service, butiker och restauranger. Välkommen på visning!

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten har bästa skyltläge intill E18 med goda kommunikationer och med ett stort serviceutbud.

Ytor

  • Total yta:

    340 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Förutom Mörby centrum med alla dess faciliteter har du även naturen in på knuten.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage finns i området samt erbjuder området ett fleratal utomhusplatser för parkering.

Närservice:

Ett stenkast bort finner du Mörby Centrum som erbjuder ett flertal restauranger, shopping, systembolaget och apotek. På Karlsrovägen 2 finns SATS Danderyd. För hyresgäster i området finns låst cykelrum, publik dusch och omklädningsrum.

Kommunikationer

Från Mörby centrum till T-centralen tar du dig på 15 minuter. Här finns även ett stort antal busslinjer som förbinder norrförort med Stockholms innerstad. Med bil tar du dig till Arlanda flygplats på ca 25 minuter och Bromma flygplats på 15-20 minuter.
Svärdvägen 29

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum