Hedjämnan 4

Heden , Karlstad
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

60 m²

Hyra

Utrymme: 90 kvm

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Övrigt

Förrådet lämpar sig väl för husbil, båt, husvagn eller annan hobbyverksamhet. Allt på inhängnat område med kameraövervakning.

Välkommen till vårt rymliga garage med tillhörande lager i Karlstad, perfekt för dig som behöver ett säkert och skyddat utrymme för dina fordon och tillhörigheter. Garaget har gott om plats för bil, båt, husbil och husvagn, samt erbjuder möjligheter för enklare hobbyverksamhet.

Vårt inhängnade område är utrustat med kameraövervakning 24/7, vilket garanterar att dina saker är i säkert förvar. Garaget och lagret är utformade för att möta olika behov, med generösa ytor som gör det enkelt att manövrera och förvara dina fordon och utrustning. Dessutom finns el i lokalen, vilket ger tillgång till all nödvändig belysning och kraft för elektriska verktyg och maskiner, vilket gör det möjligt att arbeta bekvämt och effektivt.

Flexibilitet och tillgänglighet är nyckelord för oss. Med vårt digitala låssystem kan du enkelt komma åt dina saker när du behöver dem. Det tillhörande lagret ger ytterligare flexibilitet, perfekt för förvaring av verktyg, reservdelar och andra nödvändigheter för din hobbyverksamhet.

Oavsett om du är en båtägare som behöver vinterförvaring, en husbilsägare som vill ha en säker plats för din investering, eller en hobbyentusiast som behöver utrymme för dina projekt, så erbjuder vårt garage med lager en lösning som anpassar sig efter dina behov. Om du behöver en smidig och säker förvaringslösning, kontakta oss idag för att hyra en plats i vårt förrådslänga.

Kom och upptäck hur denna mångsidiga lokal i Karlstad kan göra din vardag enklare och ge dig den flexibilitet och det utrymme du behöver. Välkommen att boka en visning och få mer information.

Övrig information

Övrigt:

Från centrala Karlstad är du här på c:a 10 minuter.

Ytor

  • Total yta:

    60 m2

Ytbeskrivning

Större portar som lämpar sig väl för husbil/husbilar, båt eller annan lättare industri eller lager.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Garage (kall)
Lastport
Verkstad

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående. Enligt överenskommelse

Hyresinformation:

Utrymme: 90 kvm

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Skrapan 13

Planlösning:

Det finns ett förråd kvar. Välkommen till ett rymligt och mångsidigt garage med tillhörande lager i Karlstad. Denna praktiska lokal erbjuder gott om plats för att parkera bil, båt, husbil och husvagn, samtidigt som den ger utrymme för enklare hobbyverksamhet. Garaget är utformat för att möta olika behov, med generösa ytor som gör det enkelt att manövrera och förvara dina fordon och utrustning. Här kan du tryggt ställa din bil, båt eller husvagn, med tillräckligt med utrymme för att underhålla och förbereda dem inför säsongen. Hela området är kameraövervakat. Det tillhörande lagret ger ytterligare flexibilitet, perfekt för förvaring av verktyg, reservdelar och andra nödvändigheter som krävs för din hobbyverksamhet. Med el i lokalen har du tillgång till all nödvändig belysning och kraft för elektriska verktyg och maskiner, vilket gör det möjligt att arbeta bekvämt och effektivt. Denna lokal är idealisk för dig som söker en praktisk och säker plats för både förvaring och hobbyprojekt. Oavsett om du är en båtägare som behöver vinterförvaring, en husbilsägare som vill ha en säker plats för din investering, eller en hobbyentusiast som behöver utrymme för dina projekt, så erbjuder detta garage med lager en lösning som anpassar sig efter dina behov. Kom och upptäck hur denna mångsidiga lokal i Karlstad kan göra din vardag enklare och ge dig den flexibilitet och det utrymme du behöver. Välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka en visning.

Energiklass:

-

Teknisk information

Takhöjd:

4 m

Uppvärmning:

-

Ventilation:

-

Omgivning

Företag i närheten:

Karlstad Energi Frykmalms Karlstad Båtklubb

Parkeringsmöjligheter/garage:

Ja

Skyltläge:

Nej

Vägbeskrivning:

Heden ligger precis öster om stadskärnan och tillhör Örsholmens industriområde. Det ligger precis vid värmeverket, Frykmalms och Karlstads Båtklubb.

Kommunikationer

Man tar sig enkelt från centrala Karlstad till Heden och Hedjämnan
Hedjämnan 4