Fridensborgsvägen 109C

Järvastaden, Solna , Solna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

65 m²

Hyra

Tillträde

2024-11-01

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Ledig lokal för kontors- eller butiksverksamhet.

Lokalen har en yta på ca 65 kvm inkluderat pentry och RWC. Lokalen passar för butiks- eller kontorsverksamhet. Den är ej anpassad för café- eller restaurangverksamhet.

Ytor

  • Total yta:

    65 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
RWC

Ekonomi

Tillträde:

2024-11-01. Preliminärt

Utförande

Byggår:

2024

Omgivning

Omgivning/natur:

I Järvastaden bor du i ett naturnära område och naturen blir ett självklart inslag i vardagen. Igelbäckens naturreservat ligger bokstavligen om knuten och är en stor tillgång för området. Här kan skogspromenader och inspirerande utomhuslek bli ett skönt alternativ till soffan, både sommar- och vintertid. I Järvastaden bor du i ett naturnära område och naturen blir ett självklart inslag i vardagen. Igelbäckens naturreservat ligger bokstavligen om knuten och är en stor tillgång för området. Här kan skogspromenader och inspirerande utomhuslek bli ett skönt alternativ till soffan, både sommar- och vintertid.

Närservice:

I Järvastaden finns allt du behöver runt hörnet. Här finns bland annat ICA Nära, flera restauranger och caféer samt frisör, tandläkare och bilpool. Skandinaviens största shoppinggalleria Mall of Scandinavia ligger 15 minuter med buss eller 7 minuter med bil från Järvastaden. Här finns det ett stort utbud av shopping, restauranger och nöjen för alla åldrar. Vad sägs om bio, bowling eller klättring. Intill ligger Friends Arena, Sveriges nationalarena, som erbjuder konserter och sportevenemang året om. Solna Centrum når du med buss på 15 minuter. Här hittar du cirka 120 butiker, restauranger och caféer. Vill du träna finns även flera gym samt aktiviteter för både stora som små.

Kommunikationer

Järvastaden är en central punkt i Solna och härifrån har du utmärkta möjligheter att pendla. På bara 10 minuters promenad kommer du till pendeltåget vid Ulriksdals station som tar dig till city på 10 minuter. Bussen stannar precis utanför dörren och tar dig till pendeln eller tunnelbanan. Med cykel kommer du till stan på mindre än en halvtimme. Solna Centrum och Kista når du på 10 minuters cykeltur från Järvastaden. Just nu pågår arbetet med tunnelbanans nya Gula linje. Från Arenastaden i Solna till Odenplan kommer den knyta samman Solnas expansiva områden med Stockholm stad. Vid station Arenastaden möts tunnelbana, pendeltåg och tvärbana. Det innebär att du snabbt tar dig till många platser i Stockholmsområdet. Gula linjen beräknas vara klar omkring 2028.
Fridensborgsvägen 109C