Kindgrensgatan 15

Haga , Jönköping
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

3 000 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik

Lager som passar utmärkt för omlastning eller E-handel.

Välkomna till Kindredsgatan och vår lagerlokal om ca 3 000 kvm strax utanför Jönköping. Hyresledigt finns nu en lagerlokal om ca 2 665 kvm med ett tillhörande kontor om ca 340 kvm. Lagerlokalen passar utmärkt för exempelvis E-handel eller omlastning då den har ca 10 portar (lastkaj, småbilskaj och markportar) och har en takhöjd mellan 4-5 meter. Lokalen har även ett utmärkt skyltläge intill korsningen E4/Riksväg 40. Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare info!

Övrig information

Övrigt:

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Ytor

  • Total yta:

    3000 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Haga ligger söder om Jönköping och är en attraktiv etablering för företagare.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns i direkt anslutning till fastigheten.

Kommunikationer

Haga ligger ca 10 minuter med bil från centrala Jönköping invid Riksväg 40. På några minuter når man ut till trafikplats Ljungarum och väg E4.
Kindgrensgatan 15

Om Corem

Corem är ett börsnoterat fastighetsbolag med fokus på kommersiella lokaler samlade i attraktiva lägen i storstadsområden och tillväxtorter. Vi har ett brett kunderbjudande och fokus på långsiktigt hållbart ägande, förvaltning, förädling och stadsutveckling. Beståndet är väl samlat geografiskt, med lokalt baserad förvaltning i egen regi. För oss handlar det om närhet och engagemang, som med allt annat.

Fler annonser från Corem