Drottninggatan 5

Centrum Uppsala , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

104 m²

Hyra

2 030 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Lokal med perfekt skyltläge på Drottninggatan 5!

Söker du en central lokal med synligt läge där det är mycket folk i rörelse? Nu finns en bostadsrättslokal på Drottninggatan 5 i Uppsala till salu. Det är en total lokalyta om 104 kvm fördelad på ca 77 kvm i markplan och 27 kvm i källarplan. Lokalen har stora skyltfönster och entré ut mot gatan vilket ger ett mycket bra exponeringsläge! Kontakta mäklaren för mer information och visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 104 2 030

Ekonomi

Pris/överlåtelseavgift:

1 500 000 kr

Prisinformation:

Högstbjudande

Utgångshyra kr/m2/år:

2030

Utförande

Planlösning:

Lokalen om 104 kvm har ca 77 kvm i markplan med en stor öppen yta med entré från gatan och skyltfönster med ett bra exponeringsläge. Det finns ett lager längst in i lokalen samt en personalentré från innergården. I lagret är det en trappa ner till en yta om 27 kvm med WC och ett kök med pentry samt ytterligare lagerytor.

Omgivning

Omgivning/natur:

Butiken ligger i centrala Uppsala med gågatans generösa utbud av service och diverse handel men ligger också nära till Uppsalas anrika historiska kvarter runt Domkyrkan och vackra promenadstråk längs Fyrisån.

Företag i närheten:

Butiken ligger mitt i centrum och erbjuder direkt närhet till gallerior, caféer och restauranger.

Kommunikationer

Resecentrum ligger på promenadavstånd och är navet för tåg- och busskommunikationer i Uppsala. På Stora Torget, strax intill, stannar flera busslinjer.
Drottninggatan 5