Sjöängsvägen 10

Norrviken , Sollentuna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 800 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad

Projektfastighet om ca 1 800 kvm industri

Vi har möjligheten att uppföra en byggnad för lätt industri eller lager om ca 1 800 kvm BTA och med en takhöjd om 10 meter inom befintlig detaljplan. Fastigheten är belägen längs Sjöängsvägen med enkel och smidig access till E4:an. Inom 3 minuters gångväg finns Norrvikens pendeltågsstation. Intill fastigheten finns mycket goda parkeringsytor. För mer information kontakta Thomas Jonasson, Revelop

Ytor

  • Total yta:

    1800 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Precis intill finns vackra skogs- och strövområden. Sjön Norrviken ligger tre minuter bort med härliga badplatser sommartid och en plogad skridskobana vintertid. Du kan inte hitta bättre möjligheter för lunchmotion eller promenadmöten! Bostäder i närheten garanterar också att området är levande och har en bra infrastruktur.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Här finns gott om parkering för besökande och medarbetare. Företag kan också hyra egna parkeringsplatser.

Närservice:

Här finns en ICA-butik och två trevliga restauranger som serverar lunch. I närheten finns också en mycket bra köttbutik. För komplett serviceutbud är du på bara några minuter med bil framme vid Stinsen, Sollentuna C eller Rotebro.

Skyltläge:

Mycket god exponering mot Norrviksleden.

Kommunikationer

Trots det natursköna läget är kommunikationerna förstklassiga. Med buss: Gott om bussförbindelser tar dig snabbt och smidigt till/från City med en tät tidtabell. Med pendeltåg: Norrvikens pendeltågsstation ligger endast fem minuters bort till fots. Restid till Stockholm C: 20 minuter. Med bil: Direkt anslutning till E4, Rotebroleden och Norrortsleden. Arlanda flygplats nås inom 20 minuter.
Sjöängsvägen 10

Om Revelop

Revelop är inte ett vanligt fastighetsbolag. Vi följer inte strömmen utan söker möjligheter där andra ser utmaningar. Vi investerar i platser där vi kan skapa positiv förändring genom att förädla och utveckla fastigheter med ett utpräglat hållbarhetsfokus. Vi ger alltid mer än vad vi får – för i det stora hela innebär det också att vi kan hjälpa till att lägga grunden till ett nytt, mer hållbart samhälle.

Revelop

Lästmakargatan 20

111 44 Stockholm

www.revelop.se

Fler annonser från Revelop