Gustavslundsvägen 22

Alvik , Bromma
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

311 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Välkommen till ert framtida kontor på Alviks Torg

Ett kontor som inte bara erbjuder yta utan även en härlig arbetsmiljö där man trivs, som många studier visar är nyckeln till framgång. Här skapar vi en plats för kreativitet och samarbete genom en öppen planlösning. Varje kvadratmeter är utformad för att maximera effektivitet och främja innovation. Oavsett om det är en snabb diskussion eller en strategisk presentation finns det gott om mötesrum i varierande storlekar. Konferensrummet för upp till 20 personer är perfekt för större möten och företagsevenemang. Skapa nya idéer och koppla av i de charmiga loungeytorna samt den öppna pentrydelen. Här kan ni diskutera projekt, träffa kollegor eller helt enkelt njuta av en paus i en trivsam miljö. Beläget i hjärtat av Alviks Torg, erbjuder detta kontor en oslagbar kombination av bekvämlighet och tillgänglighet. Närhet till kollektivtrafik, all service och omgivande företag gör detta till den optimala platsen för er verksamhet.

Ytor

  • Total yta:

    311 m2

Bekvämligheter

Dusch
Elbilsplatser
Garage (kall)
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lasthiss
Lastkaj
Mötesrum
Parkering
Serverrum
Skyltläge
Telefonbås
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Nätdomaren 1

Byggår:

1998

Våningsplan:

1 av 6

Planlösning:

När du kliver in i lokalen möts du av en inbjudande reception och en avslappnad loungeyta. För närvarande präglas utrymmet av en huvudsaklig öppen planlösning. Här finner du också ett antal mötesrum i olika storlekar samt konferensrum som rymmer upp till 20 personer. De generösa wc-grupperna inkluderar duschmöjligheter, och det finns ett större pentry med intilliggande loungeyta. Lokalen kännetecknas av fantastiska fönster som skapar en känsla av rymd och sprider härligt naturligt ljus.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Alviks Torg har en härlig småstadsatmosfär och ligger naturskönt vid Mälaren. Här finns gröna promenadstråk längs med vattnet.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I parkeringsgaraget på torget kan du parkera för en kort stund eller hyra egen plats för en längre period. Från parkeringsgaraget och platserna på torget har du nära till allt vid Alviks Torg. Självklart kan du betala bekvämt med mobilen.

Närservice:

På Alviks Torg hittar du allt från skönhet och hälsa till blommor, bageri, caféer och restauranger samt en välsorterad matbutik, saluhall, bibliotek, bank, apotek och den lilla extra service du behöver. I direkt anslutning finns hotell med konferensanläggning samt Salkhallen med tennis, squash, padel och både SATS samt Nordic Wellness.

Kommunikationer

Alviks Torg ligger endast ett stenkast från city och är en av Stockholms stora knutpunkter med goda kommunikationer direkt i anslutning till torget. Här finns tunnelbana, tvärbana, spårvagn och en rad busslinjer. Väl utbyggda cykelleder samt nära motorvägar.
Gustavslundsvägen 22