Köpmansgatan 12c

Höganäs , Höganäs
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

63 m²

Pris

500 000 kr

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
Mitt på den livliga Köpmansgatan, där den enkelriktade, kullerstensbelagda gatan bidrar till den trivsamma atmosfären, väntar en alldeles lagom liten butikslokal i bostadsrättsform. Under många år har butiken med de visat Höganäsarna klockor i ur och skur, men nu är tiden inne för en ny entreprenör att visa vad de går för! Lokalen om totalt 63 kvm är fördelad på en större butiksdel med förrådsutrymme såväl i butiken som en spiraltrappa ner. Bakom en dörr väntar ett pentry, plats för skrivbord och/eller matbord samt en fräsch, kaklad toalett. Med allt Höganäs har att erbjuda utanför dörren, är läget optimalt. Parkering finns såväl precis utanför samt vid höghuset och gör butiken lättåtkomlig för dina kunder. Passa på att förverkliga dina företagsdrömmar, vad de än må vara! Kontakta mäklaren för enskild visning.

Ytor

  • Total yta:

    63 m2

Ekonomi

Pris/överlåtelseavgift:

500 000 kr

Prisinformation:

Högstbjudande

Omgivning

Omgivning/natur:

Kommunens centralort bjuder på allt du kan tänkas önska; Från lång härlig badstrand och pittoresk småbåtshamn till skogsdungar & parker, ett stort utbud av restauranger, butiker och service i form av vårdcentraler, bibliotek, tandläkare, med mera. Kullabygden är de många krogarnas bygd och kärleken till mat och dryck är stor. Här finns ett härligt utbud av caféer, restauranger, gårdsbutiker och vingårdar; Havsnära, centralt, lantligt, oväntat. De senaste åren har Centrum utvecklats och förädlats och näst på agendan är ett nytt fint Kulturhus på Köpmansgatan där biblioteket kommer att husera framöver. Planer kan du se på hoganas.se Höganäs har flertalet kommunala förskolor och två fristående. Den centralt belägna Bruksskolan har ca 480 elever från F-9 och när gymnasiet väntar finns Kullagymnasiet med både klassiska program och en lokal idrottsutbildning för bland annat E-sport, ishockey, fotboll och padel. Höganäs Padelhall är välbesökt och Höganäs Sporthall förser bygdens sportälskare med flertalet olika sporter som simning, bowling, badminton, gymnastik och gym. Fiskeläget Höyenaess (Höganäs) finns omnämnt första gången 1488. Från 1569 och århundradena framåt bestod det bara av ett 20-tal hushåll. Höganäsbolaget grundades 1797, då gruvverksamheten tog fart. Denna gruvverksamhet fanns kvar i bygden fram till 1961, då schakt Prins Gustaf Adolf stängdes. Höganäs var under denna gruvtid den ort som kunde ståta med flest gruvor; Här fanns över femtio stycken. Höganäs Museum och Konsthall har utställningar som belyser olika sidor av Höganäs utveckling och är väl värt ett besök.

Köpmansgatan 12c

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vårt syfte är att skapa ett hållbart boendeliv för många människor. I över 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2023 förmedlade vi 20 000 bostäder till ett värde av ca 51 miljarder kronor. Koncernen består i dag av Svensk Fastighetsförmedling, Ordna Bolån och HouseID.

Svensk Fastighetsförmedling

Kungsgatan 4

252 21 HELSINGBORG

www.svenskfast.se

Fler annonser från Svensk Fastighetsförmedling