Stationsgatan 20 c

Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

354 m²

Hyra

1 975 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Nu finns en lokal på Stationsgatan vid Resecentrum ledig- Perfekt skyltläge!

Nu finns en lokal på Stationsgatan vid Resecentrum ledig. Lokalen har stora fönster och entré ut mot gatan där det är mycket folk i rörelse. Det lättillgängliga och strategiska läget passar för verksamheter såsom butiker, kontor eller tex behandling. Från Resecentrum är det täta förbindelser med buss och tåg samt ett rikligt utbud av service med bra lunchrestauranger, caféer och livsmedelsbutiker och annan detaljhandel.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 354 1 975

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1975

Utförande

Planlösning:

Planlösningen är i dagsläget blandad där det främre delen har en öppen planlösning och den bakre delen en rumsindelad planlösning med separata kontor, konferensrum och personaldel med kök och stora sällskapsytor WC mm. Det finns möjlighet att öppna upp mer om behovet finns eller sätta upp fler väggar och fler rum behövs.

Omgivning

Omgivning/natur:

Denna lokal ligger vid Resecentrum som är Uppsalas res- och kommunikationscenter. Här finns förutom Uppsalas tåg- och busskommunikationer också flera butiker, COOP, apotek, restauranger och caféer mm

Företag i närheten:

Härifrån är det ett generöst utbud av service, dels vid Resecentrum och i Stationsgallerian men också bara minuters promenad in till centrum.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med tåg- och busstrafik från Resecentrum. Härifrån är det fina gång- och cykelvägar in till centrum, stadsparken och även de yttre delarna av Uppsala. E4:an nås på ca 5-10 minuter med bil.
Stationsgatan 20 c