Furulundsgatan 19

Borås , Borås
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

370 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Övrigt
Välkommen till Furulundsgatan 19, en fastighet som är byggd för att ge de boende ett bekvämt och säkert boende. Belägen i ett lugnt och grönt bostadsområde i Borås, erbjuder denna fristående fastighet 6 lägenheter som är perfekta för personer med behov av LSS. Med en total yta på 370 kvm har varje lägenhet ett eget kök och badrum och ger de boende en privat och avskild miljö. Den stora gemensamma ytan, som består av ett allrum med kök, är byggd för gemensamma aktiviteter och socialt samspel. Fastigheten har också en tvättstuga, förråd och uteförråd för extra utrymme för förvaring. Denna fastighet kommer att genomgå en renovering inför nästa hyresgäst som tar över. Detta är en möjlighet att ta del av en vårdfastighet som är byggd för verksamhet inom LSS, HVB eller liknande. Med fastighetens stora tomt och uteytor med trädgård och gräsmattor är även förskoleverksamhet en möjlighet här. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information och för att planera en visning.

Ytor

  • Total yta:

    370 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Regulus 38

Omgivning

Omgivning/natur:

Furulundsgatan är en gata i stadsdelen Norrby i Borås. Området runt Furulundsgatan är ett bostadsområde med flerfamiljshus och några mindre parker. Närliggande attraktioner inkluderar Borås Djurpark, som är en populär destination för både turister och lokalbefolkning. Vidare finns Norrby IF som är en populär fotbollsklubb i området. Sammanfattningsvis är området runt Furulundsgatan i Borås ett bostadsområde med goda kommunikationsmöjligheter och närhet till butiker, skolor och andra bekvämligheter.

Närservice:

I området finns flera livsmedelsbutiker och andra mindre butiker. Det finns också flera skolor och daghem i området.

Kommunikationer

Furulundsgatan är väl belägen med bra kommunikationsmöjligheter. Busshållplatser finns inom gångavstånd och Borås centrum ligger bara några minuter bort med bil eller buss.
Furulundsgatan 19