Kronobergsgatan 12

Centrum , Växjö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

60 - 300 m²

Hyra

Kontakta Croisette

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Välkomna till det gedigna gamla Riksbankshuset på Kronobergsgatan i hjärtat av Växjö!

Välkommen till ett fantastiskt kontor på Kronobergsgatan i centrala Växjö. Här erbjuder vi moderna och snygga kontorslokaler i olika storlekar mellan 60-300kvm som passar perfekt för företag i olika branscher och med olika behov.

Lokalerna är också modernt utrustade och håller en god standard. Med vår flexibla hyresmodell kan du anpassa ditt kontor efter dina behov och önskemål, samtidigt som du får tillgång till allt som Växjö stadskärna har att erbjuda - inklusive restauranger, butiker och andra bekvämligheter. 

I samråd med fastighetsägaren går det givetvis att anpassa lokalerna enligt verksamhetens önskemål.

För mer info eller visning, kontakta Croisette.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 60 300

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Kök/pentry
Mötesrum
Reception
Serverrum
Skyltfönster
Skyltläge
Telefonbås
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Hyresinformation:

Kontakta Croisette

Dokument

Kronobergsgatan 12

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner