Johannesbäcksgatan 29

Salabacke , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

229 m²

Hyra

2 100 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Nu finns en lokal ledig i Träpalatset - Östra Salabacke!

Nu finns en lokal ledig i Träpalatset - Östra Salabacke! Lokalen kommer vara modern med ljusa ytskikt och öppen planlösning i grunden men med möjlighet att sätta upp väggar om det behövs för verksamheten. Lokalen är i två plan med 127 kvm i markplan samt en spiraltrappa upp till ytterligare 102 kvm. Det finns stora fönster och entréer både mot gatan och innergården. En lyftbordshiss kommer att installeras bredvid spiraltrappan. Lokalen passar för butik, kontor, café eller skönhetsvård. Den halvöppna innergården delas med intilliggande hyresfastigheten (Konstnären) och inrymmer en blandning av träd, buskar, lek, grill och planteringar. Hus 1 har stommen av betong i plan 1 och av trä från plan 2 till plan 8. Hus 2 har stomme av betong. Fasaden på Hus 1 kläs med värmebehandlat trä. På Hus 2 kläs fasaden med en sinusformad plåtfasad. Taket på husens lågdelar beläggs med sedum och i övriga delar med plåt och solceller. Kvarteret är beläget i Östra Salabacke cirka två kilometer öster om Uppsala centrum. I områdets direkta närhet pågår utveckling av Gränby Centrum med ytterligare 30 000 m² handel och eventuell etablering av en ny idrottsarena. I anslutning till Bärbyleden och E4:an, strax norr om Gränby centrum, pågår en utbyggnad av ett nytt verksamhetsområde. För Gränby sportfält har en ny detaljplan tagits fram i syfte att uppföra en ny idrottshall, möjliggöra en tillbyggnad av ishallen samt att få till ytor för spontanidrott. För Gränbyparken finns utvecklingsplaner som syftar till att öka parkens tillgänglighet och attraktivitet.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 229 2 100

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2100

Utförande

Planlösning:

Lokalen är i två plan med 127 kvm i markplan och 102 kvm på övre plan med en spiraltrappa emellan samt en lyftbordshiss. Den kommer vara färdigställd med ljusa ytskikt och grundbelysning.

Omgivning

Omgivning/natur:

Här finns närhet till Årsta centrum med ett generöst utbud av service, Ica, Restaurang, vårdcentral, mm. Härifrån är det också mycket nära till Gränbystaden som är en stor inomhusgalleria med ett mycket generöst utbud av all service man behöver samt också ett handelsområde med Rusta, Dollarstore, Blomsterlandet, Mio, Jysk, Överskottsbolaget, flera restauranger mm. Härifrån är det också nära Fyrislund och Boländerna.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med Uppsala stadsbuss som trafikerar Fyrislundsgatan samt endast några minuter till E4:ans påfart. Här finns också mycket bra cykelvägar både till Gränby, Fyrislund, Bolädnerna och Uppsala stadskärna.
Johannesbäcksgatan 29