Björkgatan 73

Boländerna , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

213 - 513 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Nu finns chansen att hyra ett modernt kontor i Boländerna om 213-513 kvm.

Nu finns chansen att hyra ett modernt kontor i Boländerna om 213-513 kvm. Kontoret ska renoveras och det finns ett förslag på hur lokalen kan vara utformad med öppna landskap, stora konferensrum och trevlig personalutrymmen, se bifogat förslag. Möjlighet finns för hyresgästen att påverka lokalens utformning. Här sitter man i ett område med närhet både till god service och bra kommunikationer!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 213 513

Utförande

Planlösning:

Ett kontor som kan utformas efter din verksamhet om totalt 513 kvm , se bifogad förslagsritning. Behöver man en mindre yta går det att dela av lokalen och då utgör den minsta ytan 213 kvm.

Omgivning

Omgivning/natur:

Boländerna är ett expansivt handels och industriområde. Det centrala läget i Uppsala och enkla kommunikationer till Arlanda och Stockholm lockar många företag. Att området redan idag rymmer flera internationella bolag gör att företag som etablerar sig här får tillgång till nya samarbeten och utvecklingsmöjligheter.

Företag i närheten:

Här finns det ett generöst utbud av service med både lunchrestauranger och flera stora varuhus och nära Bolandscity med flera butiker.

Kommunikationer

Härifrån finns det goda kommunikationer med direkt närhet till Kungsängsleden och E4:ans påfarter. Det finns också goda gång- och cykelvägar in till Uppsala. Uppsala buss trafikerar området.
Björkgatan 73