Fiskaregatan 17

Söder , Halmstad
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

18 m²

Hyra

2 151 kr/m²/år. Tillkommer

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
På trivsamma söder finner du "coworking-lokal i moderna kontorslokaler med fantastisk omgivning med närhet till stan som du når med kort promenad utmed Nissan. I dag finns det tre lediga rum i storlekarna 18, 22 eller 25 kvm , du kan hyra ett rum eller flera för din verksamhet. Rummen med generösa mått är ljusa och trivsamma. Du har tillgång till ett gemensamt kök samt större konferenslokal vid större sammankomster. Tillfälle att hyra kontorsrum i attraktiv och kreativ miljö på söder!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 18 2 151

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2151

Hyresinformation:

Tillkommer

Utförande

Planlösning:

Ett mycket trivsamt kontorshotell med fin helhet med trivsamma kontor, i dag finns det tre kontor lediga i storlekarna 18, 22 och 25 m² - du kan hyra ett kontorsrum eller fler. Kontoren är ljusa där man kan sitta själv eller dela med kollega då storleken är generös på alla kontor. Textilmatta på golv ger en skön känsla i rummet. Varje kontor är försett med fiber (du tecknar avtal själv) och du själv står för teknik som skrivare mm Du har tillgång till gemensamt kök med matplats. Konferensrum som man kan boka vid större möten och sammankomster. Kontor om 18 m² kostar 3 227 kr/mån plus moms Kontor om 22 m² kostar 3 944 kr/mån plus moms Kontor om 25 m² kostar 4 481 kr/mån plus moms Hyreskontrakt skrivs på 3 mån med löpande förlängning om 3 mån, årlig hyreshöjning om 2%.

Omgivning

Omgivning/natur:

På härliga söder finner du denna attraktiva kontorslokal med härlig omgivning. Lokalen är lättilgänglig och du når stan och strandpromenad endast en kort promenad bort.

Fiskaregatan 17