Jälla Torslund 30

Vaksala , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

535 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Produktion/lager/kontor- och uppställningsplats i ett mycket bra läge- Jälla Torslund 30

Nu finns inom kort bra ytor vakanta i form av lager-produktion-kontor och markuppställningsytor med ett mycket bra läge mellan Vaksala och Jälla, strategiskt beläget invid väg 288:an och direkt närhet till E-4:ans påfart som tar dig norr-eller söderut. Kontoret är om ca 78 m², lager/produktion om ca 457 m² och markuppställning om ca 4683 m². Flertalet p-platser finns att tillgå. Utöver dessa ytor finns kallagerytor om ca 48 m² på entreplan samt en generöst tilltaget lager på vindsvåning om ca 100-150 m². Detta utrymme nås dels från entréplan och för större lagervolymer finns inlastning via inlastningsdörrar på vindsplan. Obs! Då oljeavskiljare saknas i verkstads-produktionsdelen kan denna lokal inte hyras ut till verksamheter såsom bilverkstad, försäljning av fordon eller likvärdig verksamhet.

Ytor

  • Total yta:

    535 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i nordvästra Uppsala jäms med väg 288 och nära avfarten till E4:an. Från Gränbystaden tar det inte mer än ca 3 minuter med bil att ta sig hit. Lantlig omkringliggande miljö men med extrem närhet in till city.

Företag i närheten:

Med endast 3 minuters bilfärd når du som hyresgäst populära Gränbystaden som erbjuder det mesta inom detaljhandel, livsmedel och närservice.

Kommunikationer

Bussförbindelser finns längs med väg 288 som går pararellt med området. Du som hyresgäst har även snabb access till E4ans på- och avfarter. Det går också att ta dig hit med cykel då det finns välplanerade cykelvägar som leder hela vägen fram och tillbaka till Centralstationen och Uppsala City.
Jälla Torslund 30