Västra Storgatan 51

Kristianstad , Kristianstad
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

590 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Kontors och butikslokal om 590kvm i centrala Kristianstad!

På Södra Kasern erbjuds nu en unik lokal som passar för kontor, butik eller både och. Fastigheten har en gammal unik charm som speglas i lokalen med trätaket, bjälkarna och de stora fönsterna. Ytorna kan anpassas efter era behov, i samråd med fastighetsägaren. 

I området finns det goda parkeringsmöjligheter för anställda, besökare och kunder. Du har en bra närhet till Kristianstads centrum med ett bra uutbud av restauranger, butiker och affärer. Du får även kort promenad till Kristianstad central med flera kollektiva avgångar i timmen. 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Ytor

  • Total yta:

    590 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Skyltfönster
Skyltläge
WC

Omgivning

Företag i närheten:

WSP, Söderportgymnasiet, Aspia, Rhodins trafikskola med flera.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns goda parkeringsmöjligheter på tomten.

Närservice:

Kristianstad centrums stora utbud en kort promenad bort.

Skyltläge:

Bra skyltläge.

Kommunikationer

Du når Kristianstad central en kort promenad bort, med buss och tågförbindelser.
Västra Storgatan 51

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner