Långfilsgatan 5

GÖTEBORG
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

323 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Modern kontorslokal i toppskick!

I vårt nybyggda kontorshus i Kallebäck kan vi nu erbjuda en mycket fin kontorslokal om ca 320 kvm. Lokalen är välplanerad med öppna gemensamhetsytor och kontorsrum i varierande storlek. I husets nedre del finns ett garage med möjlighet till parkering. Hela området är under utveckling och kommer att få ett rikt utbud som gör området riktigt attraktivt. Förutom kontor ges plats för butiker, restauranger, rekreation, kultur, förskola, skola och närservice. Välkommen att kontakta mig för visning!

Ytor

  • Total yta:

    323 m2

Utförande

Byggår:

2021

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Hösten 2013 förvärvade Wallenstam en större tomt i Kallebäck av Arla Foods. Vår avsikt är att här skapa en blandad stadsbebyggelse. Kallebäck har ett strategiskt läge nära både centrum, natur och rekreation. Endast ett stenkast österut ligger ett av Göteborgs popläraste naturområden, Delsjöns naturreservat som bjuder på alltifrån löpspår till badplatser. Precis intill Arlas gamla mejeri angränsar Lackarebäcksberget, en oas med vackra bokskogar, bäckar och spännande djurliv. På andra sidan E6/E20 ligger Krokslätt, ett väletablerat omtyckt område där känslan av småstad med små mysiga butiker i bottenplan naturligt blandas upp med större livsmedel- och möbelvaruhus och kända gymkedjor. I Kallebäck finns även en väl utvecklad infrastruktur och kollektivtrafik.

Långfilsgatan 5

Om Wallenstam AB

Att hyra en lokal av oss på Wallenstam innebär inte bara att du säkrar de bästa kvadratmetrarna för din verksamhet. Det innebär också att vi tillsammans skapar möjligheter att ta ditt företagande till nästa nivå. Med attraktiva fastigheter i strategiska lägen kan vi erbjuda kontor, restaurang- och butikslokaler för dig som vet att rätt lokal kan göra stor skillnad. Genom stort engagemang och ett nära samarbete hjälper vi till att skapa trivsel och levande miljöer för både medarbetare, kunder och leverantörer

Wallenstam AB

Kungsportsavenyen 2

401 84 GÖTEBORG

www.wallenstam.se

Fler annonser från Wallenstam AB