Sankt Eriksgatan 113

Vasastaden , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

576 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Strategiskt läge med närhet till kommunikationer, service och restauranger såväl som natur och vatten vid Hagaparken. Ca 41 arbetspl.Omgående inflytt.

Strategiskt läge med närhet till kommunikationer, service och restauranger såväl som natur och vatten vid Hagaparken. Lokalen på Sankt Eriksgatan är ljus och rymlig, här har man en fin utsikt i höjd med takåsarna och tillgång till en gemensam takterrass. Lokalen som idag är rumsindelad och anpassad för utbildningsverksamhet kommer renoveras och utformas i samråd med tillträdande hyresgäst för att på bästa sätt kunna stötta verksamheten på bästa sätt. Omgående inflytt möjlig. 41arb platser Denna kontorslokal passar perfekt för er som värdesätter kontorsmiljön och vill skapa en riktigt härlig kultur och atmosfär på er arbetsplats. Belägen högst upp i fastigheten med fönster i tre vädersträck och tillgång till egen terrass har man en storslagen utsikt och bra ljusinsläpp oavsett vart man befinner sig i lokalen. Kontoret är nyligen renoverat i modern stil med fina material och färger samt öppen planlösning för arbetsplatser, pentry och gemensamhetsytor. Det finns två konferensrum samt mindre utrymmen för samtal och arbete i lugn och ro. Centralt belägen i växande Hagastaden med goda kommunikationer, fina grönområden och service nära intill. Planlösning: Öppen planlösning för arbetsplatser och gemensamma ytor/ pentry. Flertalet konferensrum och samtalsrum. Omgivning Omgivning/natur: Hagastaden växer fort och är nu knutpunkten mellan Stockholm och Solna. Här har du nära till goda kommunikationer såväl som stora grönområden och vatten i Hagaparken och ett stort serviceutbud och restauranger. Här möter industriell charm det toppmoderna och stadsdelen kommer fortsätta utvecklas de närmsta åren med boende, handel, kultur, parker och egen tunnelbanestation. Närservice: Området har gott om restauranger, caféer, gym, livsmedelsbutiker. Avkoppling och närhet till natur finns i Hagaparken intill. Kommunikationer: Nya pendelstationen vid Odenplan ligger på 5 min promenadavstånd. Tunnelbanans gröna linje vid S:t Eriksplan ligger ca 8 min från kontoret. Tunnelbanans blå linje bygger ut och Hagastaden får egen station 2026.

Ytor

  • Total yta:

    576 m2

Utförande

Våningsplan:

4

Planlösning:

Öppen planlösning.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Norra stationsområdet rymmer främst kontorslokaler. Här finns omkring 250 företag med 5000 anställda. Största branscher är bygg- och fastighet, partihandel, IT media och konsultverksamhet. I närheten har du Vasastans fina bebyggelse, Hagaparkens natur med Stallmästaregårdens restaurang. Det finns ett gym som har dygnet runt öppet på Gävlegatan.

Närservice:

Med gångavstånd till Odenplan där du finner all tänkbar service och små trevliga butiker längs gatorna så har du allt du behöver.

Kommunikationer

Du kommer snabbt ut på Essingeleden / E4:an. Citybanan Odenplan alldeles intill. Flera busslinjer i närområdet såsom 65 (mot Odenplan / Centralen) och 73 (mot Östra station / Lidingö).
Sankt Eriksgatan 113