Norra Långgatan 19A

Centrum , Landskrona
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

190 - 1 442 m²

Hyra

Kontakta annonsören

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Restaurang & café

Upptäck Nya Gallerian i Landskrona, som får nytt liv där varje etablering kommer ha sin egen entré som vetter ut mot stadens mest populära gågator.

Landskrona är en stad med en spännande historia och stark framåtanda, inte minst inom näringslivet. Stadens attraktiva läge mitt i den expansiva metropolregion Greater Copenhagen med 4,3 miljoner invånare innebär stora möjligheter för såväl befintligt näringsliv som nya företag.

I Landskrona finns gott om mark att bygga på nära infartsled, hamn eller järnväg. Det finns också lediga lokaler på attraktiva platser runt om i staden för kontor, försäljning eller andra verksamheter.

Gallerian i Landskrona utvecklas till en livlig och dynamisk destination för stadsborna och besökare. Med en variation av butiker, restauranger och unika koncept som inte tidigare funnits i Landskrona, blir Gallerian en central plats för shopping, underhållning och upplevelser. Varje etablering kommer ha sin egen entré som vetter ut mot stadens mest populära gågator.

Vi är entusiastiska över att vara en del av denna spännande förnyelse och ser fram emot att uppleva Gallerian förvandlas till en pulserande och blomstrande destination i Landskrona. 

Vill du etablera ditt företag i Nya Gallerian? Kontakta oss och berätta om din idé!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 190 1 442

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lastkaj
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Restaurang
Skyltfönster
Skyltläge
WC
RWC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Hyresinformation:

Kontakta annonsören

Omgivning

Omgivning/natur:

Rederi Ventrafiken, Hotel Öresund Conference & Spa, Landskrona slott, Landskrona Museum, Landskrona Teater, Teaterparken, Stadsbiblioteket, Badhusparken, Lagunen Landskrona Skatepark, Halvmånen, Citadell kliniken, Skatteverket, Hotel Chaplin, Nordic Wellness, Lasarettet.

Närservice:

Pinchos, mataffärer (City gross) och shopping i centrala Landskrona.

Skyltläge:

Mycket bra skyltläge.

Kommunikationer

Lokalerna nås enkelt oavsett färdmedel, bilparkering finns i direkt anslutning, likaså cykelväg och busshållplats finns ett stenkast därifrån. 2 kvm till Landskrona station.
Norra Långgatan 19A