Gustav III:s Boulevard 134

Arenastaden , Solna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 643 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Flytta in i Årets Bygge 2023 med fantastiskt skyltläge

På plan 8 erbjuds ett modernt kontor med öppen planlösning, dimensionerat för upp till 160 arbetsplatser. Planlösningen varvas med ett generöst antal mötesrum allt från samtalsrum, till större mötes- och konferensrum. Flertalet WC-grupper finns, och även stora härliga öppna ytor för både lounge- samt touchdown-platser. Ett trevlig pentry med köksö gränsar till kontorsdelen och utgång till en härlig hörnterrass i söderläge. Kontorsytan kan hyras i andra hand upp till fem år till förmånliga villkor, alternativt direkt av fastighetsägaren på minst fem år. Här erbjuds de bästa förutsättningarna för att skapa ett härligt kontor där man vill vara. Kvarteret Poolen består av två fastigheter i en tredimensionell fastighetsdelning. Solna Stad äger och förvaltar simhallen som finns på entréplan, medan Fabege äger och förvaltar kontorshuset.

Ytor

  • Total yta:

    1643 m2

Bekvämligheter

Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Garage (kall)
Gym
Kök/pentry
Konferens
Lasthiss
Mötesrum
Parkering
Reception
Restaurang
Skyltläge
Telefonbås
Terrass
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Poolen 1

Byggår:

2022

Våningsplan:

8 av 9

Planlösning:

Här finns möjlighet att hyra ett fräscht kontor med härlig utsikt på plan 8. I dagsläget är det öppen planlösning, dimensionerat för upp till 160 arbetsplatser, varvat med ett generöst antal mötesrum. Här finns även stora öppna ytor för både lounge- samt touchdown-platser, alternativt showroom. Lokalen har dessutom en egen utgång till en härlig hörnterrass i bästa söderläge.

Teknisk information

Takhöjd:

2,7 m

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

I Arenastaden finns ett stort utbud av affärer och restauranger i Mall of Scandinavia som ligger strax intill. Solna simhall ligger i fastigheten, och gym såsom SATS och BLX Bouldering Club likaså. Friends Arena ligger bara ett stenkast därifrån.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsgarage finns tvärs över vägen och färdigställs årsskiftet 2023/2024.

Närservice:

Restaurang och café i byggnaden. Simhall i bottenplan.

Kommunikationer

Pendeltåg precis intill, tunnelbana från 2026. Gott om parkering. Cykelparkering, skåp och dusch finns också.
Gustav III:s Boulevard 134